To je to što me zanima!

'Nisam sponzoruša, ali voljela bih da mi netko kupuje darove'

Starleta je na pozornicu išetala pri kraju pjesme s dizajnerskim vrećicama. Zašto je Avin nastup otkazan, ekipa koja je stvarala pjesmu nije znala točno objasniti
Vidi originalni članak

Iako je autor pjesme “Draga moja treba love” Ernest Pelajić najavio kako će Ava Karabatić pjevati s Ivanom Ivkovićem Abramom, ipak je nastupila bez mikrofona.

Unatoč 'mute' nastupu na Splitskom festivalu, nagradili su je pljeskom. Na pozornicu je išetala pri kraju pjesme s dizajnerskim vrećicama. Zašto su joj otkazali nastup, ekipa koja je stvarala pjesmu nije znala objasniti.

 - Znate, Ava je bila jako zauzeta, pa nismo stigli uvježbati njenu dionicu - isprva je rekao Abram. Poslije je dodao kako duet s njom nije ni bio u planu. No doznajemo, problem je nastao jer je Tomislav Mrduljaš, direktor festivala, dobio pjesmu bez Avine dionice, pa nije smjela pjevati.

- Nema veze. Meni je nastup bio super. Volim glumiti sponzoruše jer to nisam iako bih voljela da me netko obasipa darovima. Još čuvam ljubavno pismo koje sam dobila u vrtiću. On je imao pet, a ja tri godine - zaključila je Ava

Idi na 24sata

Komentari 87

  • _petra_ 02.07.2012.

    bla,bla,bla

  • eddy1973 02.07.2012.

    Šlag dolazi na kraju..... :-)))

  • marsolina 01.07.2012.

    oooooo Božeee...!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare