To je to što me zanima!

Ava ostavila Špiru i isplanirala budućnost, zna točno što želi

Što je nagnalo Avu Karabatić da nakon tri godine prekine sa zaručnikom Špirom te što on misli o njihovom prekidu pročitajte u utorak u tiskanom izdanju 24sata!
Vidi originalni članak

Želim kazališne uloge, još blistaviju karijeru i uspješno završiti fakultet, rekla nam je Ava Karabatić (23) koja je opet slobodna. 

Bivši zaručnik Špiro Miličić (26) tepao joj je da je ona pospani anđelčić kojeg je tetovirao na ruci. Bio joj je potpora kad se fotografirala gola za Klik i Playboy te je podupire u pjevačkoj i glumačkoj karijeri. Bila je uvjerena da je on muškarac s kojim će provesti život, no predomislila se. 

Što je nagnalo Avu da nakon tri godine prekine sa Špirom te što on misli o njihovom prekidu pročitajte u utorak u tiskanom izdanju 24sata! Saznajte što sve ambiciozna Ava želi od života i kako Špiro gleda na njezne želje. 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • tika taka 15.09.2011.

    hahahahaaaaaaa!!! vjerovali ili ne ovakve naslove obožavam samo radi VAS(komentara)! u 99% slućaja ni ne pročitam tekst nego odmah se bacim na komentare! ODLIČNI STE!!!

  • UblehaBa 13.09.2011.

    Ja njenu budućnost vidim u nekoj ustanovi tipa 'sanatorij'.

  • Gatsby 13.09.2011.

    Što je nagnalo Avu Karabatić da nakon tri godine prekine sa zaručnikom Špirom? Nagli skok kvocijenta inteligencije sa 64 na 65?

Komentiraj...
Vidi sve komentare