To je to što me zanima!

Ava pobijedila: Mislila sam da sam samo u znanju jaka

Špiro se šokirao Avinim odabirom dvoboja. Mislio je da će odabrati znanje jer je u tome, kako kaže, jaka. Ava je u dvoboju izdržljivosti pobijedila Angie
Vidi originalni članak

Ja sam u šoku, kunem se svojim životom. Ne mogu vjerovati, mislila sam da jedino u znanju mogu nekoga dobiti. Inače sam slabija. Neke stvari se događaju sporije u životu, ali Bog sve vidi, kazala je Ava koja je u dvoboju izdržljivosti pobijedila Angie.
- Na početku dvoboja sam uganula nogu. Trebala sam se izuti kao Ava. Teško je uklopiti se u zajednicu kao izazivač jer se farmeri drže zajedno. Najveći pozitivac, po meni, je Elio - kazala je Angie te nadodala da nije bila svoja na 'Farmi'. Sabina, s kojom se nekada družila, dočekala ju je, kaže, kao poznanicu.
- Mi se nismo posvađale. Ona je mislila da je za neke stvari zaslužna, što nije istina - kazala je Angie i nadodala da Mutti vidi u finalu jedino ako će cijelo vrijeme imati imunitet. Avina pobjeda iznenadila je i Špiru.
- U šoku sam, ne mogu vjerovati. Iznenadio me njezin odabir dualista. Mislio sad da će odabrati  znanje - kazao je Avin dečko Špiro. Avi je ovo bio drugi odlazak u arenu 'Farme'. Prvi put se tamo sukobila sa Žanom Štrbac koja ju je pobijedila u dvoboju snage.
- Nadam se da me moj Špiro čeka i da me nije zamijenio - kazala je Ava te zapjevala 'Kad se male ruke slože'. U studiju 'Farme' bili su Aleksandra Grdić i Alen Macinić. Njih dvoje zajedno su bili u prvoj sezoni reality showa. Manekenka je izjavila da je farma jedino što želi u životu jednom kad se smiri. Zaključila je da je za nju imanje s puno životinja pravi raj na zemlji.

ŠPIRO: AVA JE POSEBNA
Moja Ava ne voli skandale, ali se uvijek u njima nađe, kao i ja. Ona je jednostavno posebna, kazao je Špiro i nadodao da vjeruje svojoj Avi.


ALEKS: 'FARMA' JE RAJ NA ZEMLJI
Manekenki Aleksandri Grdić farma je bila jedno predivno iskustvo te ga smatra rajem na zemlji. Na komentare u vezi njezina posla je, kaže, navikla. Curama je poručila da idu njezinim stopama pa možda i one završe na naslovnici nekog časopisa.
- Da sam na 'Farmi' ne bi dolazila u konflikte s Mutti. Djevojke ove godine imaju malo poštivanja prema starijima - kazala je Aleks, a Alen Macinić se s njom složio.

ALEN JE ZA ELIJA OSVOJIO OBITELJSKO BLAGO
U mužnji krave Spomenka pobijedio je Alen te tako osvojio obiteljsko blago za Elija.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • MaliLuka 14.05.2010.

    Retard!!!

  • Girezz 14.05.2010.

    Već dugo se nisam nasmijao kao sinoć! Ova mica je fenomen :D

  • splicanka28 14.05.2010.

    avica je meni ok,je malo zbunjena,al stas.niko nije isti.pozdrav avi

Komentiraj...
Vidi sve komentare