To je to što me zanima!

Ava se ljubila sa Stanijom: Baš je vruća, s njom bih mogla sve!

Starlete su se strasno ljubile na zabavi nakon proglašenja pobjednika 'Survivora'. Stanija je izjavila da bi njih dvije i Aleksandra Nakova bile idealna trojka za avanturu
Vidi originalni članak

Nakon što je pobijedio u 'Survivoru' zahvaljujući Avi Karabatić, koja je kao miljenica publike odlučila da njemu pripada 50.000 eura, Vladimir Vuksanović organizirao je zabavu na beogradskom splavu 'Freestyler'.

Prema pisanju srpskog Kurira, prisutni su bili šokirani nakon što su vidjeli Avu i Staniju Dobrojević, koje nisu bile u dobrim odnosima u showu, kako se ljube.

 - Stanija je super mačka i predložit ću joj jako zanimljive igrice. Vjerujte mi, ljubi se božanstveno, baš je vruća i s njom bih mogla sve - rekla je Ava nakon što je prvi put poljubila srpsku starletu.

I Stanija je za Avu imala samo riječi hvale.

- Ona je luda, ali je fenomenalna osoba! Dobra je riba, i ako bih se upustila u avanturu s nekom od djevojaka, Ava, Aleksandra i ja bile bismo idealna trojka - rekla je Stanija.

Uskoro ju je počela ljubiti i Makedonka Aleksandra Nakova s kojom je bila izbačena iz showa zbog tučnjave.

- Nema tu ničeg čudnog, i nije prvi put da se ljubim sa Stanijom. Vjerojatno će mnogi pomisliti da to radimo zbog kamera, ali ako ih ugasite, vidjet ćete što ću onda učiniti - rekla je Makedonka dok su se neki od muškaraca hvatali za glavu zbog viđenog prizora.

Idi na 24sata

Komentari 207

  • tulemule 09.06.2012.

    kako realitiji postaju sve isfuraniji tako i kurve moraju biti sve ljigavije...trebali su zvat i onu što joj neki đedovi pišaju oi faci

  • develish 06.06.2012.

    ahahahahahahahahahah ava radi face i dok se ljubi majko mila. mogu samo mislit kakav izraz lica ima dok se tambura. kraljica!!

  • Lee-Loo 05.06.2012.

    osim sto radi ludakinju od sebe,sad jos pokazuje da je spremna na sve samo da se jos malo prica o njoj i da bude u centru paznje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare