To je to što me zanima!

Axwell spavao u apartmanu u kojem noćenje stoji 7000 eura

Po Axwella je na pulski aerodorom došla Hummer limuzina i odvela ga u predsjednički apartman luksuznog hotela. U Pulu je došao privatnim avionom
Vidi originalni članak

Švedska zvijezda DJ Axwell težak je 20 milijuna dolara i jedan je od trojice članova Swedish House Mafije, a ima i vlastitu diskografsku kuću. 
U Umagu nije spavao dva dana jer je neprestano partijao, a u Pulu je došao privatnim avionom. Po njega je na pulski aerodorom došla Hummer limuzina i odvela ga u predsjednički apartman luksuznog hotela. Apartman ima dvjestotinjak kvadratnih metara, a noćenje u njemu stoji 7000 eura. No Axwell nije puno vermena provodio u hotelu jer mu je, kaže, dosadila švedska zima pa je jedva čekao doći u Hrvatsku. Zahtjevao je da ga u sobi dočeka voda i voće, a jeo je riblje specijalitete.

- U Švedskoj je pet stupnjeva pa mi je drago da sam došao ovdje na svoj prvi ljetni party. Hrvatska ima posebno mjesto u mom srcu - rekao je Axwell na Umaginationu. Ondje je odradio dvosatni nastup, odmorio se i otišao kući u Švedsku, gdje ga čekaju zaručnica i sin. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • libeluli 25.06.2012.

    Jeftin smještaj...pa se čovjeku nije dalo ni spavati...Treba on doći na Marin sjenik, 9000 eura noć, ne iznajmljujem za manje...sigurno ne bi spavao ni sekunde... MARA

  • purgi1 04.06.2012.

    debil, a i ja kaj to čitam

  • cviticcvitic 03.06.2012.

    A tko mu je organizirao priležnicu(e)? Vjerovatno Mehunica kao iskusna Mama-san.

Komentiraj...
Vidi sve komentare