To je to što me zanima!

B. Pitta tjelohranitelj čuva kao da ga izbacuje na ulicu

Glumac ponekad plati cijenu slave. Nakon što ga je prošle godine napala obožavateljica u Veneciji, sada ga je 'nježno' zgrabio osobni tjelohranitelj
Vidi originalni članak

Brad Pitt (44) na premijeru svog novog filma "Curious Case of Benjamin Button" stigao je pola sata prije. Kao i obično, okružili su ga brojni paparazzi. Da bi ga zaštitio od agresivnih fotografa, tjelohranitelj je Brada zgrabio i "nježno" povukao prema nazad. Nakon što se strka smirila, Brad je u zahodu popričao sa zaštitarem. Kada su ga upitali za incident, glumac je ispričao kako su fotografi bili brutalniji no ikad. Srušili su ogradu i ušli u privatno područje u koje im je ulaz zabranjen. No Brada to nije uzrujalo jer je to za njega,kaže, samo jedan dan u životu. Na filmskom festivalu u Veneciji u rujnu prošle godine Brad je imao slično iskustvo. Napala ga je obožavateljica. Zagrlila ga je, priljepila se uz njega i nije ga nikako htjela pustiti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Arupadhatu 12.11.2008.

    lol, slike ne idu uz ovu \"vijest\", jer na slikama Brada izbacuje čuvar kina koji ga nije prepoznao kad je ovaj dolazio na projekciju svog novog filma-Curious case of Benjamin Button.

  • emem 12.11.2008.

    o tanja, tanja, pa kakav je to naslov, a ni tekst nije puno bolji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare