To je to što me zanima!

B. Spears svjedočit će na sudu protiv tate Jamiea

Britney Spears (26) pokušat će na sudu srušiti prijašnju sudsku odluku kojom su dane ovlasti Britneynim roditeljima da upravljaju novcem
Vidi originalni članak

Britney Spears (26) na sudu će svjedočiti u korist bivšeg menadžera Sama Lutfia kako bi mu se ukinula zabrana prilaska pjevačici. Putem posrednika Lutfi je uspio prići Britney i zamoliti je da svjedoći za njega.
- Nevin sam. Ja sam njezin prijatelj i nikad je ne bih povrijedio - rekao je Lutfi. Izvori bliski Britney tvrde kako na ovaj način ona nastoji vratiti kontrolu nad svojim životom. Mediji nagađaju kako je idući korak rušenje sudske odluke kojom su dane ovlasti njezinim roditeljima da upravljaju imetkom kojeg je zaradila svojim radom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • shikica 03.03.2008.

    žalosno,nedaj Bože nikom...ispada marioneta u roditeljskim rukama,samo se priča o njenom novcu umjesto da joj pomognu da se stabilizira psihički...nju treba liječiti a ne brojat njen novac....nadam se da će bar u nekom nać oslonac,jes pukla al i ona je čovjek

  • Gabrielle Solis 02.03.2008.

    ma dajte šta vam je britney neće tako lako propasti.parfemi i album se prodaju ko ludi.a kažu i da će uskoro biti world tour.

  • eli32 02.03.2008.

    Alesiaj slažem se. Kad je u pitanju novac - radi šta hočeš. Djeca su druga priča. Žao mi je zbog nje! Ima toliko sladka djeca - da barem živi bolje zbog njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare