To je to što me zanima!

Babanica nastavlja s izazovnim fotkama: 'Stvar je u Dalmaciji'

Svakim danom sam sve više zaljubljen u tebe, napisao je jedan muškarac Osječanki na njezine fotografije s plaže, dok su ju drugi prozvali ‘svjetskom ljepoticom’ i rekli joj da izgleda ‘bombastično’
Vidi originalni članak

Pa koliko ova Dalmacija može biti fotogenična... Gdje god da staneš, izgleda svjetski! Ma šta svjetski... naše, napisala je glumica i dizajnerica Katarina Baban (30), koja se ovoga ljeta odmara na Jadranu. Brojnim izazovnim fotografijama na društvenim mrežama privukla je pravu malu vojsku obožavatelja, a neki od njih odlaze toliko daleko da joj nude i brak. 

Ovoga ljeta Katarina je boravila u diljem Dalmacije. Bila je u Zatonu, Tisnu, Tribnju, a počastila se i putovanjem na talijanski otok Siciliju. Tamo je bio i njezin kolega i prijatelj Mislav Čavajda (37) s kojim se družila i fotografirala. Svojim pratiteljima je pokazala da joj jednako dobro stoje i crni i bijeli kupaći kostimi u kojima je redovito objavljivala fotografije. 

Kada se zaputila u Tribunj, obavijestila o tome svoje fanove, te ih očarala svojoj linijom. 

- Svakim danom sam sve više zaljubljen u tebe - napisao je jedan muškarac Osječanki na njezine fotografije s plaže, dok su ju drugi prozvali ‘svjetskom ljepoticom’ i rekli joj da izgleda ‘bombastično’. 

'GUZOBOJ' Uzvraćaju 'udarac': Babanice kao Nives i njena sestra Matea

Nedavno je objavila fotografiju sa 'sistericom' Katarinom, čime su je mnogi počeli uspoređivati s Nives Celzijus (30) i njezinom sestrom Matejom. 

Katarina se proslavila ulogom Valentine u seriji 'Tajne', a zatim 2016. i u 'Zlatnim dvorima'. Ovog proljeća smo ju imali prilike gledati i u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Već je tri godine u vezi s Igorom Subotićem koji se ne voli eksponirati. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 18.08.2018.

    Jako lijepo izgleda...

  • sol 18.08.2018.

    30te, hm, ajmo na portale, sta se nije udala, za prvoga krasan decko, lijepa je i ona, sad ce loviti tatice! steta,

  • bob_vox 17.08.2018.

    dobro tijelo ima cura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare