To je to što me zanima!

Baby Lasagna nasmijao fanove objavom: 'Elizabeta nije dala'

Elizabeta je, inače, Markova djevojka. Studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost. Bavi se videoprodukcijom i art fotografijom
Vidi originalni članak

Elizabeta mi nije dala da odjenem trenirku, poručio je Marko Purišić (28), poznatiji kao Baby Lasagna, u elegantnim hlačama i dolčeviti uz koje je iskombinirao kaput, čizme i sunčane naočale. Imidž, koji mu je osmislila partnerica Elizabeta, pokazao je na Instagramu. A reakcije su bile različite.

NA ODMOR Baby Lasagna otkrio gdje želi otputovati nakon Eurosonga

'Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, a u najboljem slučaju i mačka', 'Ne bih ti ni ja dozvolila, bravo Elizabeta', 'Bravo Elizabeta, dosta je terora trenirki, živjeli kaputi', 'Dobro ti je rekla', 'Slušaj samo nju', 'Pametna žena', pisali su mu u komentarima. 

Elizabeta je, inače, godinu dana mlađa od Baby Lasagne. Studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost. Bavi se videoprodukcijom i art fotografijom. S Lasagnom često sudjeluje u različitim projektima kojima promovira Istru i rodni kraj. Osim toga, često mu osmišljava kombinacije.

POPULARAN DILJEM EUROPE Tjedan dana je na tronu! Baby Lasagna ne silazi s prvog mjesta na kladionicama za Eurosong

- Ako je u pitanju moda, tu postoji manjak stila koji nadopunjuje moja bolja polovica. Uvijek kada mi netko pohvali outfit, pohvali zapravo nju. Što se tiče lifestylea, pokušavam biti iskren i korektan, prije svega ljubazan i strpljiv. Ali više je na drugim ljudima da to procijene nego na meni - rekao je ranije pjevač za Story.

Marko će nas u svibnju predstavljati na Euroviziji. U švedskom gradu Malmöu izvest će svoju energičnu pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim'. Nastup će mu biti drugačiji od onoga na Dori, hrvatskom natjecanju za pjesmu Eurovizije.

POSTAVA SE MIJENJA Promjene za nastup u Švedskoj! Baby Lasagna otkrio: 'Moj brat ne ide, imat ću novog bubnjara'

Izaći će u novim kostimima, koreografija će biti nešto drukčija, a razlikovat će se i postava benda. Marka Purišića na Dori je kao bubnjar pratio brat Martin, a za Jutarnji je otkrio kako će ga na Euroviziji zamijeniti Matija Klaj.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • arow 09.03.2024.

    Brate mozda je razlog u ogledalu,više si ona uvrnuta pasta nego lazanja

  • zviranjek 09.03.2024.

    Samo nemoj ko Albina,na Dori mladenačko lepršavo a na Eurosongu polugola i uštogljena

  • ,.youtube. 08.03.2024.

    ne valja, bolje trenirka, tak da slusaj sebe :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare