To je to što me zanima!

Baby Lasagna: 'Nisam znao tko je Habijan. Vjerujem da me je lajkao zbog razvijenih leđa...'

Favorit ovogodišnje Dore, čija je pjesma 'Rim Tim Tagi Dim' osvojila publiku, priznao je što misli o lajku na svoju objavu našeg ministra
Vidi originalni članak

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, bio je gost na Newsnightupričao je o svojoj popularnosti i što misli o ministru Damiru Habijanu. 

POSLUŠAJTE PJESMU:

Favorit ovogodišnje Dore, koji je osvojio publiku pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim', priznao je kako trenutačno ima jako puno posla te da nikad nije bio ovoliko zauzet, a s popularnošću, kaže, snalazi se.

- Nalazim načine da upijem ono pozitivno, a da konstruktivno uzmem u obzir ono što je negativno - rekao je.

POGLEDAJTE ŠTO BABY LASAGNA RADI U SLOBODNO VRIJEME:

Nedavno je na njegovu objavu na društvenoj mreži Instagram, lajkao i ministar Damir Habijan te iako je lajk brzo uklonjen, glazbenik priznaje da ga nije ni primjetio.

- Meni je sve to bilo smiješno. Ja ne pratim politiku i nisam znao tko je to. Kada sam istražio onda sam vidio da je to onaj nabildani. Vjerujem da me je lajkao zbog razvijenih leđa - rekao je.

24 PITANJA Baby Lasagna otkrio kakav će biti nastup na Dori: 'Bit će kao i pjesma - bizaran i genijalan'

Prisjetimo se, nakon što je pjevačica Zsa Zsa odustala od natjecanja za Dori, zamijenio ju je Baby Lasagna, a pjesma je izazvala niz pozitivnih komentara. Zbog toga nekima nije bilo jasno zašto je uopće bila rezerva.

- Nisam očekivao da ću biti rezerva, a još manje sam očekivao da će netko odustati i da ću ja upasti, a posebno da ću biti favorit. To je nešto van mojih snova - rekao je u emisiji.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Dory Ri.. 26.01.2024.

    mozda je sad uvjet biti gey da bi bio ministar...

  • Aglaonema 26.01.2024.

    Daj pustite tog čovjeka na miru.

  • zutizgzg 26.01.2024.

    kakva zemlja,zemlja 5.svijeta,bezveznjaci dosli na svoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare