To je to što me zanima!

Baby Lasagna o curi Elizabeti i anksioznosti: 'Jako je borbeno. Ljubomora? Nema to ona u sebi'

Baby Lasagna sebe je ranije opisao kao povučenog mladića, a kada dođe na pozornicu nešto mu se dogodi i 'poludi'
Vidi originalni članak

Baby Lasagna polako se priprema za odlazak na Eurosong u Švedsku. Na kladionicama koje predviđaju pobjednika i dalje je na prvom mjestu s 18 posto šansi za pobjedu. Popularnost Marka Perušića raste iz dana u dan, a sada je za InMagazin otkrio kako se nosi s tim te smetaju li njegovoj djevojci Elizabeti obožavateljice. 

ANGELINA MANGO Tko je predstavnica Italije koja 'prijeti' Baby Lasagni? Njen tim doveo je Maneskin do pobjede

- Pa djevojka nema ljubomornu kost, kako bi rekli, u sebi, a i sve obožavateljice su kulturne i svaka im čast. Ništa nije bilo neprikladno i neugodno, sve je bilo u granicama normale pristojnosti tako da sam ja zadovoljan - rekao je pjevač.

Nekoliko puta je spomenuo da je anksiozan, a sada je otkrio kako se u cijelu priču uklapa pozornost koju dobiva od javnosti.

-  Pa borbeno je u smislu da sva ova pažnja provocira tu anksioznost, ali okej mi ide, u redu je. Bolje nego što sam mislio da će ići tako da idemo dan po dan, korak po korak - objasnio je. 

Prisjetimo se, Lasagna nastupa prve polufinalne večeri u Švedskoj i nastupit će sedmi. Poredak je oduševio brojne njegove obožavatelje, a bila to slučajnost ili ne, neki su primijetili kako hrvatskog predstavnika jedan broj 'prati' kroz ovih par mjeseci. Numerolozi su nam objasnili što to znači.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • classic_ikol 29.03.2024.

    aj molim vas naucite napisat covjekovo prezime tocno pa onda objavite clanak

  • đorđe patković 29.03.2024.

    kad potpuno ovladaš željenim vještinama i postaneš hrabriji anksioznost će nestati

  • vava5 29.03.2024.

    Šta to znači?

Komentiraj...
Vidi sve komentare