To je to što me zanima!

Baby Lasagna otkrio koja mu je omiljena pjesma, fanovi su mu poručili: 'Imaš super naglasak'

Marko Purišić zvan Baby Lasagna trenutno čeka prve probe u Švedskoj, a u međuvremenu je otkrio tri zanimljive činjenice o sebi
Vidi originalni članak

Naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu, Baby Lasagna, stigao je jučer u Malmö. Danas ga čekaju prve probe, a dok je čekao svoj red, predstavio se obožavateljima na službenim društvenim mrežama Eurosonga. Otkrio je tri zanimljive činjenice o sebi. 

ISPLANIRALI CIJELO DRUŽENJE! Hrvatica u Malmöu za 24sata: 'Za Baby Lasagnu imamo velike planove, a i Šveđani ga hvale!'

- Pozdrav svima, ja sam Baby Lasagna i ovo su tri stvari koje trebate znati o meni  - započeo je pa otkrio prvu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

- Moja omiljena modna kombinacija je, naravno, ovaj crven prsluk i bijela košulja koje sam nosio u spotu za svoju pjesmu - rekao je i pokazao komplet ispod kaputa. 

Zatim je govorio o glazbi.

- Već 20 godina sviram gitaru - rekao je i pokazao svoje vještine u nekoliko trzaja te se našalio: 'To i nije toliko dobro obzirom na to koliko sviram'. 

- Moja najdraža pjesma je 'Enter sadman' od Metallice, odlično zvuči na električnoj i akustičnoj gitari - dodao je. 

Obožavatelji su u komentarima pohvalili našeg predstavnika, a istaknuli su da im se posebno sviđa njegova skromnost i prizemnost, kao i naglasak. 

PRVI DOJMOVI NAŠEG PREDSTAVNIKA Baby Lasagna stigao u Švedsku! 'Ujutro sam bio čangrizav i ljut, a sad se osjećam puno bolje'

- Obožavam njegov naglasak - napisala je obožavateljica. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Linz 27.04.2024.

    Nemojte ljudi, k'o Boga vas molim, nemam više snage da čitam o Lazanji ...................................... vratite na Mandarinu, Priju ili Celzius !!!

  • tiho055 27.04.2024.

    Znači sad ćete opet biti dosadni?!

  • Aurora2 27.04.2024.

    Bravo Lazanja  majstore , Švedi  su te  odmah mogli  proglasiti pobjednikom pa bi uštedili na organizaciji , a oni ljubomorni ne bi morali vikati  na TV zato jer su  njihovi predstavnici negdje na začelju , za mene si ubjedljivo najbolji a vjerojatno i za mnoštvo drugih i ako je pravde nakon dugo godina  opet smo prvi zahvaljujući  tebi , a poruka našem žiriu koji odlućuje tko će se natjecati na DORI ,a  tko će biti rezerva neka razmisle što se sviđa mladima iako  ja u  takve ne spadam ,ali vidim što se sviđa unucima  

Komentiraj...
Vidi sve komentare