To je to što me zanima!

'Bacila' se u novi biznis: Šuput i prijatelji svečano su otvorili WC

Nakon kolekcije slušalica, papuča, kozmetike, mikrofona...Maja se odlučila 'okušati' i u dizajniranju interijera. Prvi na red je došao jedan poznati zagrebački klub
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput (41) zbog pandemije korona virusa trenutno nema nastupa, ali to ju nije spriječilo da nastavi raditi 'punom parom'. Naime, svojim pratiteljima na društvenim mrežama predstavila je najraskošniji projekt na kojem je vrijedno radila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon kolekcije slušalica, papuča, kozmetike, mikrofona... Maja se odlučila 'okušati' i u dizajniranju interijera. Prvi na red je došao zagrebački klub MINT.

- Dame i dame... s najvećim ponosom predstavljam vam najraskošniji projekt u kojem može uživati svaka od vas. Otvorili smo prvi brendirani ženski toalet koji je u potpunosti dizajniran kao mirisni raj i oaza za žene. Djevojke mogu uživati u našoj cijeloj kozmetičkoj liniji. Svi koji su kročili ovog vikenda u naš 'Ladies room' složili su se da je ovo daleko najljepši, najluksuzniji i najmirisniji lounge za dame - napisala je Maja u opisu fotografije. 

Brojni pratitelji komentirali su kako nikada nisu vidjeli ljepše dizajniran prostor.

Ovaj vikend podršku su joj dali i suprug Nenad Tatarinov, sportašica Sandra Perković, modni stilist Marko Grubnić i voditeljica Nikolina Pišek s kojima je ponosno pozirala u toaletu. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 05.11.2020.

    odlican clanak Tonia 🤣🤣🤣🤣🤣

  • sprangija 03.11.2020.

    Ovaj Nenad na svaki hopa cupa napravi bebu,tip nije cuo za prijevremeno vadjenje

  • PLAVOOKO_1 03.11.2020.

    ajme meni brend WC.. a vidi, sada je fensi na sebe samo staviti sako i cizme , majko mila ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare