To je to što me zanima!

'Bad girl': Rihanna se spustila na sve četiri i digla guzu u vis

K'O OD MAJKE ROĐENA Pozirala je na terasi vile u Hollywoodu. Šminkeri i frizeri 'motali' su se oko nje, a ona je zavodnički gledala u kameru i isticala golu pozadinu
Vidi originalni članak

Daleko do toga da je itko očekivao išta čedno od nje, ali ipak nije bilo ni jednog jedinog prolaznika ispred balkona na kojem je pozirala koji nije zastao, zinuo i ostao bez teksta. Rihanna (26) snimila je, naime, svoj najprovokativniji editorijal ikad.

Ljepotica s Barbadosa pozirala je na balkonu jedne vile u Hollywoodu. Za snimanje editorijala za francuski časopis na sebi je imala samo tenisice i majicu koja joj nije pokrila ni cijele grudi. Pjevačica nije imala ni hlače, ni gaće, najintimniji dio tijela bio joj je posve gol.

Kao da golotinja nije bila dovoljna, Rihanna se spustila na sve četiri, izvinula se i podigla stražnjicu visoko u zrak. Frizeri i šminkeri 'motali' su se oko nje, a ona je zavodnički gledala u kameru i čekala kad će fotograf snimiti savršenu 'fotku'.

Kako je bila gola, vidio joj se trag kupaćeg kostima na stražnjici. Osim zavodljivih oblina, pokazala je i da je poprilično gipka jer nema te poze koju nije bila spremna zauzeti kako bi njena pozadina došla do izražaja. U pauzama od snimanja po setu je hodala gola bez ikakvog srama, tek kad je zahladilo ogrnula se ručnikom.

Idi na 24sata

Komentari 165

  • bojan1982 08.05.2014.

    valjalo bi uletiti u crveni muff

  • DALMATINACSAN 23.04.2014.

    Prva slikaaaaa , to Ririiiiii... Zna ona kako se to radi;)

  • robert borić 20.04.2014.

    fali kita

Komentiraj...
Vidi sve komentare