To je to što me zanima!

Badrić: Goran Ivanišević je neotkriven glumački talent

Pjevačica je progovorila o svojoj prvoj ljubavi i suradnji s Goranom Ivaniševićem koji se pojavio u njenom spotu za pjesmu "Da se opet tebi vratim"
Vidi originalni članak

Nina Badrić vlasnica je jednog od najprodavanijih albuma posljednjih mjeseci u Hrvatskoj. Njen uradak 007 osvojio je gotovo cijelo tržište bivše države. U intervjuu za Pincom.info Nina je pričala o tome kako je kao djevojčica bila zaljubljena u klinca iz filma "Karate Kid". Sanjala je da će joj biti dečko, da će živjeti u Americi u kući pored mora i trenirati karate.
- Imala sam 14 godina ali kad gledam iz današnje perspektive shvaćam da mi je tadašnji ukus za frajere bio diskutabilan - rekla je Nina. Za svoj uspjeh na glazbenoj sceni najviše zahvaljuje obitelji koja joj je uvijek bila velika potpora.
Nina je isto tako na pjesmi "Da se opet tebi vratim" surađivala s Goranom Ivaniševićem. O tenisaču je imala samo riječi hvale.
- Goran je bio moj jedini izbor. Vrlo je duhovit pa je najveći problem bio da se uozbiljimo za scene koje su morale dočarati emociju među nama. Veliki je profesionalac i neotkriveni glumački talent - zaključila je pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • byzant 09.10.2008.

    Mozes misliti njegove glume!

  • akarampd 09.10.2008.

    Pa da! Svoj nevjerojetan glumački talent je pokazao kad je svojoj Tanjici glumio dok ju je varao sa Vanjicom!!! Extra glumac!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare