To je to što me zanima!

Badrić pokazala kako joj stoji ultra kratka haljinica: 'Uz tvoju ljepotu dišemo punim plućima!'

Pjevačica je zanosno sjedila na kauču, a na sebi je imala kratku crnu haljinu na jedno rame. Kosu je raspustila te nakovrčala, a oči je naglasila crnim tušem. Fanovi su joj, kao i uvijek, pisali same komplimente
Vidi originalni članak

Ne trebaš uvijek imati plan. Ponekad je dovoljno disati, vjerovati, pustiti i vidjeti što će se dogoditi, citirala je Nina Badrić (50) spisateljicu Mandy Hale. Pjevačica je uz ovaj prigodan citat objavila fotografiju u izazovnoj kombinaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Badrić je zanosno sjedila na kauču, a na sebi je imala kratku haljinu na jedno rame. Kosu je raspustila te nakovrčala, a oči je naglasila crnim tušem. 

U prvi plan stavila je svoje bose noge, a mnogi su primijetili i njezinu liniju. Pisali su joj same komplimente.

'Predivna si Nina', 'Figura ti je top', 'Uz tebe i tvoju ljepotu dišemo punim plućima Nina srce si', 'Vau', poručili su joj fanovi.

ODUŠEVILA FANOVE Nina Badrić objavila je fotke u istoj kombinaciji koju je nosila na vjenčanju: Prekrasna damo!

Nina je nedavno pokazala kako izgleda kao plavuša. Zamišljeno je pozirala u bijeloj šljokičastoj bluzi, no svu je pažnju ukrala njezina plava boja kosa. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Marko je najbolji 12.10.2022.

    Dobro nas peglate s ovom gospojom svaki dan. Te evo je u minici, te evo je u kupaćem, te može sebi priuštiti torbu koju većina "nemre" imati, te evo kakva joj je kuća u Jelsi...ne čini li vam se da ste ipak malo (puno) pretjerali?  

  • Morana2907 12.10.2022.

    Tko je na prvoj fotki?

  • rocky55555 12.10.2022.

    Nitko normalan ne misli da je ona zanosna, čak ni sa filterima. Dajte se uozbiljite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare