To je to što me zanima!

BAFTA 2021: Grantova supruga i Anna Kendrick otkrile noge, a bivša Miss svijeta vrući dekolte

Anna Kendrick (35) i Renée Zellweger (51) na dodjelu su se uključile videovezom, a zbog djedove smrti princ William (38) je morao otkazati svoj dolazak
Vidi originalni članak

Dodjela britanske filmske nagrade BAFTA 2021. odvila se ispred londonskog Royal Albert Halla pod strogim epidemiološkim pravilima. Američka drama 'Nomadland' ispostavila se apsolutnim pobjednikom večeri. Osvojila je nagradu za najbolji film, najbolju redateljicu Chloe Zhao i glavnu glumicu Frances McDormand. Dodjela je većim dijelom upriličena virtualno tijekom dviju večeri, no nije nedostajalo ni glamura, a neki su se pojavili u prestižnoj londonskoj dvorani, baš kao u 'zlatne dane'.
 

POGLEDAJTE VIDEO: (Dodjela Oscara 2019.) 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao i uvijek kad su takve dodjele posrijedi, zvijezde su se potrudile oko svečanih toaleta. Phoebe Dynevor (25), zvijezda Netflixove TV serije 'Bridgerton', odjenula je crnu haljinu, a outfit je upotpunila upečatljivim naušnicama od smaragda.

 

Bivša Miss svijeta (2000.), Priyanka Chopra (38)odlučila se za bijele haremske hlače crveni izvezeni sako ispod kojega nije nosila grudnjak.

EKO ODJEĆA Pryanka Chopra nosila je party kreaciju od recikliranog tekstila

Njezin suprug, pjevač Nick Jonas (28), odjenuo je klasični crni smoking.

Glumac Hugh Grant (60) na crvenom tepihu pojavio se sa suprugom Annom Eberstein (41). On je na sebi imao crno odijelo s leptir mašnom, a Anna crnu mini haljinu.

Renée Zellweger (51) i Annu Kendrick (35), zbog pandemije koronavirusa ove su godine, kao i brojne druge zvijezde, ostale u Los Angelesu, a na dodjelu u Londonu uključile su se putem videoveze. Ipak, ni one nisu propustile priliku da se dotjeraju i zablistaju u dizajnerskim haljinama. Anna je pozirala u bordo kreaciji dizajnera Zuhaira Murada. 

Renée se odlučila za Armanijevu srebrnu toaletu koja otkriva ramena.

Princ William (38) zbog smrti svojeg djeda, princa Philipa, nije mogao prisustvovati dodjeli. Vojvoda od Cambridgea, koji je ujedno i predsjednik BAFTA-e, planirao je održati govor koji je trebao biti posvećen otpornosti i borbi filmske industrije tijekom protekle pandemijske godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nap 12.04.2021.

    Zgodna je ova na 1 slici

  • ZVEZDE BANDA 12.04.2021.

    Hugh ne znam šta ti je ovo trebalo ? Nakon Elizabet spasti na ovo 🥴

Komentiraj...
Vidi sve komentare