To je to što me zanima!

Bago završio u bolnici, pukla mu je guma na automobilu

Hvala svima na brizi, ali dobro sam. Na kućnoj sam njezi. Uskoro sam ponovno na televiziji, rekao je politički novinar Mislav Bago, kojemu kolege daju podršku
Vidi originalni članak

U petak je novinar Mislav Bago (42) hitno završio u zagrebačkoj bolnici Rebro. Iako se prvo nagađalo kako ga je netko fizički napao te je zato hospitaliziran, Bago je to odmah demantirao. Kaže kako se ozlijedio kad mu je pukla guma na automobilu te nije dugo zadržan u zagrebačkoj bolnici. Tamo je samo prespavao.

- U subotu se vratio kući i sad se odmara. Vraća se na posao za nekoliko dana - rekli su s Nove TV, njegove matične kuće.

- Hvala svima na brizi, ali dobro sam. Na kućnoj sam njezi. Uskoro sam ponovno na televiziji - rekao je politički novinar, kojemu kolege na društvenim mrežama danima daju podršku i žele mu da se čim prije oporavi od ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • - DAVOR - 01.09.2015.

    A da mu je tek pukla gumica koja bi to katastrofa bila :P

  • slalugari 01.09.2015.

    kako mi je taj tip antipatican,kad ga vidim odma prebacujem program

  • piksa123 01.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare