To je to što me zanima!

Bahra kao Bakala: 'Vratila si joj kao bumerang, ledena kraljice'

Završena je i 13. sezona showa 'Ljubav je na selu' u kojem su farmeri i kandidatkinje tražili srodne duše. Neki su ih uspjeli pronaći, dok su drugi ipak na kraju ostali sami...
Vidi originalni članak

Ovogodišnjoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' došao je kraj. Naime, sinoć je emitirana posljednja epizoda showa u kojoj su preostali farmeri pogledali isječke s njihovih imanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veselo i ugodnu i ugodnu atmosferu dodatno je 'potpalila' Bahra izjavom da je namjerno krivo izgovorila ime Marijanove supruge Patty.

-  Nije uopće odgojena, nije se trudila shvatiti naš dijalekt i naučiti moje ime kako se izgovara. Zvala me Bakala, pa sam joj se ja iz inata htjela osvetiti javno da joj se svi smiju - ispričala je sinoć Bahra.

I mnoge gledatelje nasmijala je njena reakcija, mnogi su je podržali u tome.

Neki su je nazvali i ledenom kraljicom, a drugi su joj poručili da neka krene za zavidnom karijerom. 

ZADNJA EPIZODA Drama u finalu showa 'Ljubav je na selu': Kandidati priznali da su se zaljubili u tuđe djevojke

Dobro raspoložena Bahra na kraju nije ništa zamjerila Marijanu, štoviše, poželjela mu je svu sreću sa suprugom Patty, ali je naglasila da će tek vrijeme pokazati je li njihova ljubav prava.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • činjenićar 01.06.2021.

    Cim nisi udana s 50 sve ti govori

  • Crnax 01.06.2021.

    Bitno da se Bahra ruga drugima kak ne znaju izgovoriti nečije ime i da ne znaju nas govor,a to što i kako ona priča je kao dobro?Zar joj nema bas nitko za reci da se prestane sramotiti i taj nivo na kojem ona misli da je,nije za nju i da mu nije dorasla?

  • 01.06.2021.

    Posebne potrebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare