To je to što me zanima!

Bajkovita Meghan: Vojvotkinja blistala u kreaciji od 90.000 kn

Meghan je izgledala glamurozno, a zbog kroja koji se širi u struku nije se vidio njen trudnički trbuščić. Uz haljinu, vojvotkinja je kombinirala jednostavne crne salonke Aquazzura... ​
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Meghan Markle (37) je za prijem u Sydneyju, na kojem su dodijeljene nagrade istaknutim geografskim stručnjacima, odjenula haljinu dizajnera Oscara de la Rente čija je cijena 10.000 funti (nešto manje od 90 tisuća kuna). 

Ova skupocjena kreacija od tila i crne čipke koja imitira uzorak ptice je oduševila sve prisutne. Meghan je izgledala glamurozno, a zbog kroja koji se širi u struku nije se vidio njen trudnički trbuščić. Uz haljinu, vojvotkinja je kombinirala jednostavne crne salonke Aquazzura.

Meghan i njen suprug, princ Harry (34) su trenutno na turneji Australijom i danas im je bio 11 dan turneje. 

ŠOK U ZRAKU Pilot aviona Harryja i Meghan u zadnji tren izbjegao je sudar

Kraljevski par dogovorio je i američku turneju za proljeće 2019., međutim nakon što su saznali da je Meghanin termin poroda upravo u tom razdoblju, odgodili su ju za jesen iste godine. Vojvotkinja je u četvrtom mjesecu trudnoće.

Kraljevski par je jučer posjetio i otočnu državu Tongu. S obzirom da se trudnicama ne savjetuje ići u pacifičku otočnu državu jer je Svjetska zdravstvena organizacija proglasila Tongu kao područje kategorije 1 za virus zika koji se prenosi ugrizom komarca. Zbor dječaka je dočekao Meghan i Harryja i pjesmom na šaljivi način 'rastjerivali' komarce, što je Meghan razveselilo i nasmijalo do suza.

PRIPREMITE SE: Studeni će biti najgori mjesec ove godine za ova tri horoskopska znaka

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Poison Ivy † 28.10.2018.

    Ovoj je sjekira pala u med.

  • Rafo 27.10.2018.

    Zašto na jednoj slici ima tri noge? Dvije desne, jedna lijeva. Inače, haljina je super, samo da je malo prozirnija...

  • KusNjega 27.10.2018.

    Zgodna, sve joj pristaje. S guštom pogledam, i ne smetaju mi novosti o njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare