To je to što me zanima!

Baka Elle Dvornik oplela je po Charlesu: 'Nije ni centa zaradio, cijelo vrijeme živi od njene love'

Žarka Kuljiš, majka Danijele Dvornik i Ellina baka, oglasila se oko spora zbog kuće u Balama gdje su Ella i Charles skupa živjeli od 2021. Oplela je po Charlesu i poručila da je sve ove godine živio od Elline zarade
Vidi originalni članak

Ella Dvornik otkrila je u kolovozu ove godine kako se ona i Charles Pearce razvode, a mjesec dana ranije je u Zemljišnim knjigama zabilježeno da je Charles nju tužio zbog udjela u kući u Balama, kojoj je ona jedini vlasnik. 

- Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine - kratko stoji u zabilježbi. 

OKUŠALA SE U GRAĐEVINI Ella u 'Knjazalištu' otkrila kako je upoznala Charlesa: 'Zabunom sam njemu poslala poruku...'

Baka Žarka o Charlesu: 'Dobro se udao i sad bi otpremninu' 

Žarka Kuljiš, majka Danijele Dvornik i Ellina baka, oglasila se o slučaju u komentarima na Facebook profilu jednog portala. 

- Trebaju tri macana da ga otjeraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati odvjetnika i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je što njegovo. Sve ove godine živi od njenih novaca, auto koji je izabrao ona mu plaća leasing - napisala je u odgovoru na jedan komentar. 

- Nije ni centa zaradio, živio je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća - poručila je Žarka. 

- Ako je netko mislio da je on poduzetnik, točno je, dobro se udao i sad bi otpremninu - napisala je i dodala kako Charles "živi u Hrvatskoj 10 godina, a ne zna ni jednu riječ". 

Iz krugova bliskih obitelji dobili smo potvrdu da iza ovih navoda doista stoji baka Elle Dvornik i da svi u obitelji misle isto te čvrsto stoje uz Ellu.

TUŽBA ZBOG 675 METARA KVADRATNIH Evo kako je Ella Dvornik nekad govorila o kući zbog koje je sad tuži uskoro bivši muž Charles

Žarka Kuljiš se pojavila i u emisiji Knjazalište u ponedjeljak navečer. U toj je epizodi Ella s Robertom Knjazom bila na baušteli

Ella Dvornik, kći velikana hrvatske glazbe Dina i uspješna influenserica, o epizodi Knjazališta se oglasila na Instagramu i poručila svojoj majci Danijeli: 'Baka Žarka izgleda 10 puta bolje od nas u emisiji'. 

POGLEDAJTE VIDEO: ELLA OTKRILA NAJDRAŽU UZREČICU

Idi na 24sata

Komentari 157

  • Čmar Finger 25.10.2023.

    Kako je baba od Ele zločesta Čarls je ako ništa drugo svojoj Eli priskrbio umiljovljeničku iskaznicu za ZET

  • zutizgzg 25.10.2023.

    ja vam kazem da je to brak samo za face i te stvari,sada cu ja sa nekom bakicom objavljivati kao da zivim,skupq smo,svaki dan pk pola sata,evo ti love

  • iskra21 25.10.2023.

    Sve stečeno u braku dijeli se pola pola bez obzira tko je radio, da li je radio i na koga glasi

Komentiraj...
Vidi sve komentare