To je to što me zanima!

Baka Jackson: Nisam zvala unuke jer mi je trebao odmor

Katherine Jackson izjavila je kako je slomljena zbog izgubljenog skrbništva nad djecom pokojnog sina. S unucima je razgovorala tek nakon deset dana, čekaju je
Vidi originalni članak

Nakon deset dana uživanja u Arizoni, Katherine Jackson (82) odlučila je progovoriti o 'napuštanju' unuka koji su u subotu prijavili njezin nestanak nakon što su danima bezuspješno pokušavali stupiti u kontakt s njom.

- Kruže glasine da sam bila oteta. Danas sam ovdje kako bih svima pokazala da sam dobro. Moja djeca mi nikada ne bi učinila tako nešto. To je glupost - izjavila je majka pokojnog Michaela Jacksona za ABC.

Katherine je djelovala zbunjeno s vremena na vrijeme pa je čak unuka Princea u jednom trenutku nazvala nećakom. Jacksonova majka u srijedu je izgubila skrbništvo nad Michaelovo troje djece. Ono je privremeno dodijeljeno TJ-u (34), sinu Jacksonova brata Tita. TJ je boravio s nećacima tijekom bakine odsutnosti.

- Slomljena sam što su mi unuci oduzeti, vraćam se kući - rekla je Katherine. Nije joj pošlo za rukom objasniti zašto nije obavijestila unuke da odlazi na kraći odmor.

- Jedan od razloga zbog kojih ih nisam zvala je to što tijekom odmora nisam htjela primati bilo kakve telefonske pozive - rekla je. Izjavila je kako je zadužila TJ-a da brine o djeci dok je odsutna te komentirala kako je njezin pomoćnik bio u kontaktu s Princeom.

- Rekla sam im da ću doći kući, čekaju me da dođem - zaključila je Katherine. S unucima se prvi put čula tek nakon desetodnevnog uživanja u toplicama u Arizoni i dodala da ih preporučuje svima kojima je potreban odmor.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Marko Vu 27.07.2012.

    A neznam kakav bi to trebao biti umor da se ne javiš unucima! Čudno...

  • mila 19 27.07.2012.

    lako ću ja za njih...u toj obitelji bit će mir kad daju svu lovu u spas hrvatske ekonomije..niko se od njih ne bi tuka za tu dicu..a i čija su dica ustvari..

  • Slash_2 26.07.2012.

    a od cega bi joj treba odmor

Komentiraj...
Vidi sve komentare