To je to što me zanima!

Baka Mrazica: Sonja pozirala u donjem rublju ispred kamina

Mogu li biti tvoj Djed Božićnjak? Izgledaš predivno. Ne mogu vjerovati da postoji netko toliko lijep i predivan poput tebe, samo su neki od komentara
Vidi originalni članak

Bivša glumica i blogerica Sonja Kovač (35) zimske dane odlučila je provesti u Tyrolu, a svoje pratitelje 'počastiti' fotografijom na kojoj pozira u donjem rublju. Pozirala je sa šalicom u ruci, a dodatnu zimsku čaroliju upotpunio je kamin. 

U manje od 24 sata, Sonja je 'skupila' više od deset tisuća lajkova, a fanovi nisu krili oduševljenje, kako pišu, seksi Baka Mrazicom. 

- Mogu li biti tvoj Djed Božićnjak? Izgledaš predivno. Ne mogu vjerovati da postoji netko toliko lijep i predivan poput tebe - samo su neki od komentara.

Prije nekoliko dana, isto mjesto, drugačija fotografija. Sonja je pozirala u kadi, a u prvi plan stavila je svoje vitke noge.

- Pogodite koju modnu kombinaciju ću nositi danas - napisala je Kovač u opisu fotografije. 

Sonja najčešće putuje sa svojim dugogodišnjim dečkom, a otkrila je i čime ju je osvojio.

- Goran me privukao nježnošću, smirenošću i blagošću. Mi nismo party zvijeri, guštamo u intimi svog doma. On mene spušta, ja njega dižem. Goran je više praktičan tip, ali ima i romantične trenutke poput ovakvih. Vrlo smo slični kad je o tome riječ, nekad mi se to sviđa, a katkad bih voljela da smo možda više sanjari. No kad sve zbrojim, zaključim da je ravnoteža uvijek najbolja - rekla je Sonja za Story. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 77

  • x00x 15.12.2019.

    gdje god pogledam guzice i sise..alo alo di si?... uh sto volim TBF

  • 14.12.2019.

    lijepa zenska

  • Blue Star 14.12.2019.

    Dobra je bila u plesu sa zvijezdama, sve na svom mjestu - dinamit u malom 😍

Komentiraj...
Vidi sve komentare