To je to što me zanima!

Baka Prase se vraća u Srbiju: 'Suočit ću se sa strahovima i opasnostima, sve ću pobijediti'

Tijekom vloga, Baka Prase prikazuje život s roditeljima, pomaganje ocu u tamošnjoj pravoslavnoj crkvi, ali i razgledavanje grada te dočekivanje Nove godine
Vidi originalni članak

Bogdan Ilić (25), poznatiji pod nadimkom Baka Prase ipak se vraća u Beograd. Naime, prije pet dana je objavio dramatičan video u kojem je otkrio da je zbog prijetnje napustio Srbiju i preselio se kod roditelja u Amsterdam.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vraćam se u Srbiju i Beograd unatoč svim tim prijetnjama, suočit ću se sa svim opasnostima i svojim strahovima i sve ću pobijediti - otkrio je YouTuber u svom opširnom vlogu.

 Tijekom vloga, Baka Prase prikazuje život s roditeljima, pomaganje ocu u tamošnjoj pravoslavnoj crkvi, ali i razgledavanje grada te dočekivanje Nove godine. I onda - pri kraju tridesetominutnog vloga, preokret. YouTuber se, razočaran Nizozemskom, vraća kući.

 Video je sakupio više od 679 tisuća pregleda te 52 tisuće lajkova, ali i 3 tisuće komentara u kojima su ga mnogi podržali.

'SVE ĆEMO OBJASNITI, PRIČEKAJTE' Mrežama se širi 18+ video, Srbi misle da je u njemu Baka Prase: Ja imam većeg, a Anja je ljepša!

'Bako drži se svi smo uz tebe', 'Ne odustaj bako, najjači si', 'Znao sam da češ se vratiti, želim ti lijep život', 'Samo naprijed Boki', samo su neki od komentara obožavatelja.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sanjakorać 08.01.2022.

    Dok to dijete odraste i postane muškarac bit će godina 2052.

  • jamesbond7777 07.01.2022.

    A deda gica osta u Holandiji

  • kevin51 07.01.2022.

    Odlicna vijest bas nam je to bilo bitno

Komentiraj...
Vidi sve komentare