Show

Komentari 13

Baka Prase se vraća u Srbiju: 'Suočit ću se sa strahovima i opasnostima, sve ću pobijediti'

Baka Prase se vraća  u Srbiju: 'Suočit ću se sa strahovima i opasnostima, sve ću pobijediti'

Tijekom vloga, Baka Prase prikazuje život s roditeljima, pomaganje ocu u tamošnjoj pravoslavnoj crkvi, ali i razgledavanje grada te dočekivanje Nove godine

Bogdan Ilić (25), poznatiji pod nadimkom Baka Prase ipak se vraća u Beograd. Naime, prije pet dana je objavio dramatičan video u kojem je otkrio da je zbog prijetnje napustio Srbiju i preselio se kod roditelja u Amsterdam.

- Vraćam se u Srbiju i Beograd unatoč svim tim prijetnjama, suočit ću se sa svim opasnostima i svojim strahovima i sve ću pobijediti - otkrio je YouTuber u svom opširnom vlogu.

 Tijekom vloga, Baka Prase prikazuje život s roditeljima, pomaganje ocu u tamošnjoj pravoslavnoj crkvi, ali i razgledavanje grada te dočekivanje Nove godine. I onda - pri kraju tridesetominutnog vloga, preokret. YouTuber se, razočaran Nizozemskom, vraća kući.

 Video je sakupio više od 679 tisuća pregleda te 52 tisuće lajkova, ali i 3 tisuće komentara u kojima su ga mnogi podržali.

'Bako drži se svi smo uz tebe', 'Ne odustaj bako, najjači si', 'Znao sam da češ se vratiti, želim ti lijep život', 'Samo naprijed Boki', samo su neki od komentara obožavatelja.

 

Najčitaniji članci