To je to što me zanima!

Baka Prase se vratio: '15 dana pakla u zatvoru, pretukli su me'

Svašta su pisali i za svašta su me optuživali, ali ja znam da ja nisam pedofil, nikoga nisam silovao, nikoga nisam primorao ni na što, nikoga nisam iskoristio, rekao je u zadnje objavljenom videu na YouTubeu
Vidi originalni članak

Jedan od najpopularniji youtubera u regiji Bogdan Ilić (23), poznat pod nadimkom Baka Prase, nedavno je objavio da se povlači s YouTube scene na neko vrijeme. Na Instagramu je obrisao skoro sve fotografije koje je imao. Ostavio je samo jednu, na kojoj su na crnoj pozadini bile tri bijele točkice.

POGLEDAJTE VIDEO: Baka Prase odgovorio na 24 pitanja!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Popularni youtuber vratio se danas na Instagram nakon dvotjedne pauze i objavio fotografiju na kojoj pozira u zatvorskom odijelu. 

-Dosje 2004 - napisao je ispod fotografije koja je u tri sata skupila oko 200.000 lajkova. Njegovi fanovi su oduševljeni time što se vratio:

- Drži se, brate moj - pisali su mu jedni, dok su drugi poručili da ga jedva čekaju vidjeti na YouTubeu. 

Ubrzo je objavio i video na YouTubeu pod nazivom '15 dana pakla u zatvoru, pretukli me'. U tom video Ilić je snimio skeč u kojem glumi da je uhićen, priveden na suđenje te osuđen na 15 dana zatvora.

- Kao otkazali mi sponzori. Ljudi, što je vama? Vraćam se jači nego ikad, svašta očekujte. Sretan sam što sam se vratio, napunio sam baterije i nastavljamo sa snimanjem - poručio je u videu. 

Baka Prase nedavno je naišao na osudu javnosti zbog navodne seks afere s maloljetnicom. Ostao je bez unosnih ugovora s glavnim sponzorima, a YouTube mu je ograničio monetizaciju. Youtuber tvrdi da nije kriv te da su optužbe izmišljene.

NEMA VIŠE MILIJUNA Baki Prasetu je YouTube ukinuo zaradu nakon afere: Karijera mi propada, umoran sam od svega

- Svašta su pisali i za svašta su me optuživali, ali ja znam da ja nisam pedofil, da nikoga nisam silovao, da nikoga nisam primorao ni na što, da ja nikoga nisam iskoristio, iako sam obmanut - rekao je u posljednjem videu koji je objavio na YouTubeu.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • MUCO! 22.08.2020.

    Kaka prase

  • Ronald555 11.08.2020.

    Ne kuzim, zast je on kriv, sta on nekoga tjera da gleda te ludosti. Mislim da je problem sto zaraduje a nista ne radi, pa drugi ljubomorni.

  • triki4321 11.08.2020.

    Ja mislim da je žalosno šta je on jedan od najvećih balkanskih YouTubera....uzor za 5...psovka svake 3 sekunde u videu

Komentiraj...
Vidi sve komentare