To je to što me zanima!

Baka punka (69), Vivienne Westwood pokazala trbuh

Nakon što se rastala, završila s McLarenom te napustila posao učiteljice, Vivienne se posvetila dizajniranju, a stvorila je i prve punkerske majice
Vidi originalni članak

U srijedu je Vivienne Westwood (69) za vrtnu zabavu u Londonu odjenula jednu od svojih kreacija. Siva duga haljina puna je proreza, a gornji dio se isprepliće od dvije trake, prekriva grudi te otkriva trbuh 69-godišnjakinje te njeno donje rublje - bijeli grudnjak i prugaste muške bokserice. Poznata dizajnerica, koja se 1977. godine proslavila u punku, pokazala je kako je još uvijek u formi, a ni hodanje na vrlo visokim potpeticama nije joj predstavljalo problem. Vivienne svoju formu održava tako što još uvijek gotovo svaki dan vozi bicikl, a ponekad se s njim pojavljuje i na revijama ili premijerama. Inspiraciju za kreacije često crpi iz raznih popularnih fetiša i bajkera. Iako je jedna od najpopularnijih dizajnerica, nikad ne gleda televiziju niti čita novine, ali je zato ovisna o vrtlarenju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • collino 09.09.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • pravoglasa 09.09.2010.

    ta mi se sviđa, ne čita novine i ne gleda tv, svaka čast! te medije treba ukinut, samo sranja, ekonomija, politika, postoji samo da nas kradu i mažu oči..

  • jagodica28 09.09.2010.

    Ok, žena ima specifičnu osobnost, ali...ajme ružna za gledat...grozno izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare