To je to što me zanima!

Bakin golać: Gologuzi Bieber zabavljao obitelj za blagdan

Mojeg dragog unuka optužuju da je sklon ekscesima. Ali zaboravljaju da je on još neiživljeni dječak koji se voli zabavljati, rekla je Bieberova baka Diana Dale
Vidi originalni članak

Volim te, bako! Volim te! Jesi li dobro? Kako te služe godine?, pjevao je Justin Bieber (19) pred šokiranom Dianom Dale (62). Bez odjeće i s gitarom u rukama, koja mu je prekrivala spolovilo, glazbenik je svojoj baki čestitao Dan zahvalnosti poput mladića koji ljetuje u nudističkom kampu.

Ne zna se tko je od članova Bieberove obitelji prodao fotografije njegova lanjskog “spektakla” medijima. Sudeći prema američkom portalu TMZ, riječ je o rođaku koji ga je i fotografirao. Prema njemu, Bieber je svojim golim nastupom oduševio obitelj koja je praznik slavila u bakinoj kući u Torontu. Diani nije bilo smiješno pa je potjerala unuka da se što prije odjene. Ipak, oprostila mu je nepodopštinu pa ga je nedavno branila u britanskim novinama Daily Mail.

- Mojeg dragog unuka optužuju da je sklon ekscesima. Ali zaboravljaju da je on još neiživljeni dječak koji se voli zabavljati - rekla je Diana. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • zahira45 09.09.2013.

    Bravo za baku! Neka se dijete iživi. Dosta moraliziranja!

  • user_240163 31.08.2013.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • Sir Crocodile 24.08.2013.

    dobra guza xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare