To je to što me zanima!

Balašević: Postoji grad iz kojeg pišu da čuvaju metak za mene

Legendarni glazbenik je za tjednik NIN otkrio kako postoji jedan grad iz bivše Jugoslavije u koji i danas nije dobrodošao. U zagrebačkoj Areni će nastupati 26. prosinca
Vidi originalni članak

Iako je Đorđe Balašević (63) jedan od najpoznatijih glazbenika s područja bivše Jugoslavije, čini se da još uvijek nije poželjan na svim prostorima bivše države. Da ima onih koji ga ne vole, otkrio je za tjednik NIN.

- U pitanju je Banja Luka, nažalost. To je grad iz kojeg mi stalno šalju neke poruke. Čuvamo metak za tebe. A, onda sam ja odgovorio, super, mislim nije lijepo što čuvate metak za mene, ali je lijepo što ste neki ipak sačuvali - rekao je Balašević.

Glazbenik će u zagrebačkoj Areni nastupati 26. prosinca, a karte se prodaju brže nego ikad.

Napisao je i osobnu najavu tog koncerta na svoj specifičan način. Objasnio je kako mu pravila marketinga nalažu da spomene 'novi CD', 'nezapamćeni događaj' ili 'specijalne goste'.

- Dame i gospodo, dakle  Arena Zagreb, 26. prosinca, 'Ono naše'- napisao na kraju najave.

Idi na 24sata

Komentari 174

  • sitnozubi 07.11.2016.

    samo je Đole bio na više koncerta od mene...Ljubljana,Novo Mesto, Celje (1. gost nove dvorane)Maribor, Pula,Šalata Zagreb, Dom sportova Zagreb, Pula, Virovitica (i da su strme litice svud oko Virovitice opet bi došao; Ljublajna Tivoli,pa Arena Zagreb pa opet arena Pula pa Kulušič Zagreb 2 puta pa.....a ja sebe doživljavam ko domoljuba, desničara ako očete i živim van Domovine ...al Đole je jedan e da i bio sam sa njim u brigadi a tad mu je bio hit ...,,danas sam dobio strašan žulj valjda največi u brigadi i danas sam saznao kako se radi...neki drugi dani 80-sete....

  • sitnozubi 07.11.2016.

    ne volim januar i bele zimske tragove .....

  • lulaN 06.11.2016.

    He he he dobro rece Banjalucanima

Komentiraj...
Vidi sve komentare