To je to što me zanima!

Baldwin je bio vrlo oprezan s oružjem prije tragedije: 'Nije želio dječje glumce pored sebe'

Glumcu su dali filmski rekvizit te mu rekli da je pištolj bez metaka, objavile su vlasti u Santa Feu. 'Joel je rekao da je Alec sjeo u crkvenu klupu i vježbao izvlačenje pištolja. Rekao je da je bio iza snimateljice kada je čuo zvuk poput biča, a zatim i glasan pucanj' stoji u iskazu
Vidi originalni članak

Alec Baldwin (63) je bio prilično oprezan s oružjem na snimanju filma 'Rust' prije nego što je glumac smrtonosno upucao snimateljicu Halynu Hutchins (42) i ranio redatelja Joela Souza (48) pištoljem za koji mu je rečeno da je siguran za upotrebu, otkrivaju sudski zapisi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snimatelj Reid Russell, koji je u kobnom trenutku stajao kraj preminule Hutchins rekao je policiji da kamera nije bila uključena kad je Baldwin uperio pištolj u kameru, piše SkyNews.

PREMA SUDSKOM IZVJEŠTAJU Detalji tragedije na setu: Alec Baldwin je vježbao izvlačenje pištolja i uperio ga u kameru

Dodao je da je Baldwin bio vrlo oprezan pri rukovanju vatrenim oružjem na setu, te se prisjetio slučaja kada se glumac pobrinuo da dječji glumac nije u njegovoj blizini dok se pucalo iz pištolja.

Glumcu su dali filmski rekvizit te mu rekli da je pištolj bez metaka, objavile su vlasti u Santa Feu.

- Joel je rekao da je Alec sjeo u crkvenu klupu i vježbao izvlačenje pištolja. Rekao je da je bio iza snimateljice kada je čuo zvuk poput biča, a zatim i glasan pucanj - stoji u iskazu.

- Joel se nejasno sjeća da se Hutchins žalila na bol u trbuhu i držala se rukama. Koračala je unatrag, a zatim se srušila na pod. 

- Hutchins nije osjećala noge - rekao je Reid Russell, snimatelj koji je bio pokraj nje u to vrijeme.

U novim iskazima navodi se da je Alec Baldwin na filmskom setu prilikom snimanja filma Rust uperio pištolj u kameru te pravim metkom upucao snimateljicu Hutchins u prsa i ranio redatelja, piše Reuters. Hutchins je preminula u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Josip Rimac 25.10.2021.

    Kako jednim metkom dvoje da strada kako...?????

  • XM12 25.10.2021.

    Pa da je bio oprezan sa oruzjem ne bi ubio nevinu zenu. Svi oni koji su sluzili neku vojsku znaju kako se rukuje sa oruzjem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare