To je to što me zanima!

Baldwin je na rubu: Urlao na vozača jer je kasnio 2 minute

Nakon što su ga fotografirali kako na ulici urla i svađa se s trudnom suprugom, glumac se okomio na vozača limuzine. Izvrijeđao ga je, a zatim pozvao taksi
Vidi originalni članak

Nedavno su ga fotografirali dok je urlao na trudnu suprugu Hilariju (29), a sad je pronašao novu žrtvu na kojoj je iskalio svoj bijes. Alec Baldwin (55) 'pukao je' i dernjao se na vozača limuzine. 

Izašao je iz svog stana u New Yorku i poludio vidjevši da limuzina ne čeka njega već se tek probija kroz gusti promet. Čekao je minutu, dvije, a kad je auto stigao, Baldwin je odlučio da neće s njim do svoje destinacije. 

Stajao je na pločniku i kroz spušteni prozor vikao na vozača, uvrijeđen što ga je morao čekati. U inat je dozvao taksi i njime se odvezao kamo je trebao. 

Glumčeva druga supruga, Hilaria, izašla je iz zgrade taman kad je Alec sjeo u taksi i zbunjeno stajala. Zaključila je da se ne želi miješati u svađu i svoje stvari potrpala u limuzinu te se odvezla u njoj. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • FIĆEK 03.06.2013.

    Očito je već prije tog ostavio i trudnu suprugu jer je i ona kasnila dvije min.s obzirom da je izašla kad je on sjedao u taxi.Što reć nego preporučit mu dobrog psihića i malo hospitalizacije!

  • pinky23 03.06.2013.

    očito mu treba helex...

  • Freeda 02.06.2013.

    Pa zna se da ima kratak fitilj,moze biti fin,al kad tad ce puknuti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare