To je to što me zanima!

Bali-beg ima novu simpatiju, saznajte koja li je ta ljepotica

Nakon Armin, Ajbige i pokoje djevojke iz krčme, Bali-beg će pronaći novu ljubav. Mnogi su ga htjeli vidjeti u naručju Mihrimah,ali on će izabrati Talijanku Silviju
Vidi originalni članak

U večerašnjoj epizodi „Sulejmana Veličanstvenog“, Bali-bega će u goste pozvati venecijanski veleposlanik, signor Tomaso, koji silno želi sklopiti primirje s Osmanskim carstvom. Veleposlanik Tomaso zna koliko Sulejman vjeruje članovima Divana pa ponudi mito Bali-begu u nadi da će olakšati sklapanje mira između te dvije zemlje. Iako će biti iznenađen veleposlanikovim izravnim pristupom, Bali-bega će još više šokirati ponovni susret s gospom Silvijom, Tomasovom nećakinjom koju je Bali-beg bio 'upoznao' prilikom pohoda u Italiju, na sastanku sa signorom Giovanijem. Mlada i jako lijepa Silvia tek je dva tjedna u Carigradu, no zaljubljeni Bali-beg žarko želi da ona ostane još koji dan.

Atraktivnu Talijanku Silviju tumači zavodljiva 21-godišnja Melisa Kavsak, bivša Miss Turske koja je titulu najljepše djevojke 2012. godine morala predati nasljednici zbog ozljede. Melisa je studentica Kineziološkog fakulteta u Istanbulu, a dosad je krasila naslovnice nekolicine turskih časopisa, snimila samo jednu televizijsku reklamu, dok joj je uloga Bali-begove ljubavnice prvi televizijski projekt.

Bez obzira što se Hurem vratila u palaču, Mihrimah odbija udati se za Rustema i prizna majci da još uvijek voli Bali-bega. Što će biti kada Mihrimah dozna za signoru Silviju, gledatelji će doznati još večeras, u novoj epizodi serije 'Sulejman Veličanstveni'.  

Sulejman mijenja odluku zbog epidemije kuge, vlada panika

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LiLu 14.10.2013.

    FACAAAAA !!!!

  • kmanda 14.10.2013.

    Eh, Silvija..., ja se nadala da smo to moja susjeda ili ja, nije fer. Ali, Suljo još nije gotov a pošto je Bali-beg kao James Bond sa ženama, možda skokne i do ravne Slavonije ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare