To je to što me zanima!

Bali-beg je otvorio restoran, a sada planira sagraditi i hotel

Burak Özçivit, poznatiji kao Bali-beg iz “Sulejmana Veličanstvenog”, ove godine u Istanbulu je otvorio zalogajnicu koju je nazvao po svojem liku iz povijesne serije
Vidi originalni članak

Već nekoliko tjedana Burak svaki dan poslije snimanja novoga filma putuje ljetovalištima na Egejskome moru. Traži idealno zemljište za gradnju hotela, kaže prijateljica turske zvijezde.

Burak Özçivit (29), poznatiji kao Bali-beg iz “Sulejmana Veličanstvenog”, početkom godine u Istanbulu je otvorio zalogajnicu koju je nazvao po svojem liku iz povijesne serije. Restoran posluje odlično pa sad traži hotel koji će također nazvati po ratniku sultana Sulejmana.

Zamislio je da svaka soba ima detalj Bali-begove ratničke opreme. Burak je savjete o otvaranju hotela potražio kod Kenana Imirzalıoglua (40), popularnog Ezela, koji godinama ima maleni hotel u Istanbulu.

- Kenan mu je ispričao o problemima s kojima se borio. Burak mu je silno zahvalan - dodala je prijateljica. Hotel je od honorara iz sapunica otvorio i glumac Kıvanç Tatlıtug (30), turski Brad Pitt.     

Idi na 24sata

Komentari 42

  • AntonijaGolemac 16.10.2014.

    crna ruža vražićak i kaubojka stidite se stvarno ste frustrirani anane vjeruj mi dobar je ko kruh i bolji je od toga vjeruj mi crna ruža i horst wessel voli on cure i te kako trenutno je u vezi sa Fahrye Evcen i čak mjesec dana žive zajedno inače kad će vama muškima dodijati ta gej fora dosadni ste s time znam da to radite samo zato da nas cure odbijete od njega al džaba vam sve ali samo naprijed broka će biti vaša inače meni je ko obožavateljici svaki njegov uspjeh ko moj vlastiti

  • aTEA2014 22.09.2014.

    Eto mene begu kod tebe, čim prije :-)

  • ojdimidojdimi 21.09.2014.

    aj, bar zna kako do para..............................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare