To je to što me zanima!

Bali-beg je promijenio imidž: Pustio kosu i pozirao na terasi

Burak je simpatije ženskog dijela publike osvojio ulogom Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni'. Sada se odlučio na promjenu imidža. Pustio je kosu, ali i bradu. S novom frizurom pozirao je na balkonu
Vidi originalni članak

Jedan od najpopularnijih turskih glumaca Burak Özçivit (34) na svom je Instagram profilu podijelio fotografiju koja je doslovno zaludila njegove brojne obožavateljice. 

Burak je u posljednje vrijeme pustio kosu, koju sada veže u malenu punđu. Sudeći prema nedavnim fotografijama, turski je glumac pustio i bradu.

Na fotografiji koju je objavio pozira na balkonu, odjeven u crne hlače i bijelu majicu. Obuo je bijele tenisice, a cijeli stajling upotpunio crnom, dugačkom ogrlicom oko vrata i smeđom narukvicom.

 Fotografija je ubrzo sakupila više od milijun lajkova. Burakove obožavateljice pisale su mu da je predivan, zgodan, talentiran glumac te kako ga vole. 

Unatoč velikoj pozornosti koju dobiva od žena, turska zvijezda posljednje dvije godine u braku je s turskom glumicom Fahriye Evcen (33). Par je u travnju dobio sina Karana.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 09.08.2019.

    Jaooooo <3

  • 07.08.2019.

    Sa kratkom , sa dugom, sa bradom, bez brade zgodan i gotovo.

  • 07.08.2019.

    turske serije su najgore

Komentiraj...
Vidi sve komentare