To je to što me zanima!

Balkanci su zavladali modnim pistama, sami pogledajte zašto

Riječanin Leo i Beograđanin Andrija su među najbolje plaćenim modelima. Obojica nose revije najpoznatijih dizajnera i snimaju kampanje za velike modne kuće
Vidi originalni članak

Nostalgiju liječim slušajući Gibonnija, Severinu, Ninu Badrić i grupu Dalmatino, rekao je Gloriji Andrija Bikić (30). 

Zelenooki Beograđanin hrvatskih korijena 17. je na listi najuspješnijih manekena u svijetu. Majka mu je rođena u Dubrovniku, a on redovito ljetuje na Pelješcu, Korčuli ili Hvaru. Zadnjih pet godina živi u New Yorku, ali jako je vezan za Hodilje, mjestašce na Pelješcu gdje ga je djed vodio ribariti te gdje je naučio sve o moru i brodovima. Nosio je revije najpoznatijih dizajnera te radio kampanje za Dolce&Gabannu i Botega Venettu. Zatim se na neko vrijeme povukao iz manekenstva zbog veze s najvećom brazilskom pjevačkom zvijezdom Ivete Sangalo (39), koja nije htjela da on radi.

U svijetu mode sve je uspješniji i 190 centimetara visoki Riječanin Leo Vlašić Klasan.

Modni skauti otkrili su ga tek lani, ali već je nosio revije Giorgija Armanija te snimio svjetske kampanje za Replay, Abercrombie&Fitch i Paul&Shark. Leo je nositelj kampanje za nadolazeću zimu za prestižni brend - Iceberg. Predviđaju mu sjajnu budućnost. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • šnjofam gaćice 06.10.2011.

    kako nekome moze bolje izgledat ovaj u odijelu od ovog na krevetu na naslovnoj slici, ne razumijem zaista..ne da bi se bacila na ovoga vec bi ga silovala, a ovaj sto slici onom glumcu , ne volim ljude koji slice na nekog drugog...

  • kikibonbon23 06.10.2011.

    onaj koji je na zadnjojslici, uffff ne bi mu kune uzela!!! mrnjao kad udane tete polude!:)

  • najjaći smo 06.10.2011.

    ova dva manekeni,moš mislit...slika broj 2 čista pornografija,ovi u mudantama,tribali ste stavit oznaku 18+,radi ovih maloljetnica šta komentiraju i upecaju se na sliku..na šta se sve ženske danas pale,svašta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare