To je to što me zanima!

Balotelli nije htio priznati kćer, a sada se bori za skrbništvo

Raffaella Fico djevojčicu Piu rodila je u prosincu 2012. godine, a Mario za svoje dijete nije htio znati do veljače ove godine. Sad se na sudu bori za pravo viđanja
Vidi originalni članak

Iako je tek u veljači ove godine priznao malenu Piu, i to nakon što je DNK potvrdio da je zbilja njegova kći, Mario Balotelli (23) sada se na sudu u Italiji s bivšom djevojkom Raffaellom Fico (26) bori za skrbništvo nad djevojčicom. 

Nogometaš i manekenka trenutačno su u pregovorima te raspravljaju o tome koliko često će Mario moći viđati svoju kćer. Balotelli ju je prvi put primio u naručje prije mjesec dana, ali tek nakon što mu je sudac dodijelio posebnu dozvolu. Nakon saslušanja koje je trajalo oko sat vremena, odvjetnici nogometne zvijezde izjavili su kako su sigurni da će Mario svoju kćer zasigurno imati priliku još vidjeti prije nego što otputuje na Svjetsko prvenstvo u Brazil. 

 O alimentaciji će se govoriti tek na sudskim raspravama koje počinju u rujnu ove godine. 

Talijanska manekenka djevojčicu je rodila u prosincu 2012. godine, no njihova prepucavanja traju još otkako je Fico objavila da je trudna. Balotelli je trenutačno u turbulentnoj vezi s manekenkom Fanny Negueshom (23). 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • muskarac 21.05.2014.

    ja ne znam ko je od njih dvoje odvratnija i odurnija persona

  • WOMANIZER 21.05.2014.

    čekaj, znači on bi sad i skrbništvo htio,a nije ju ma ne ni vidjet, nego ni priznat htio! hah!!

  • Bezobrazno zgodna 21.05.2014.

    Ne znas sta gore ova zatrudnila da bi ju ovaj ozenio,ovaj dobacio dijete sad pa hoce dijete....ovo jadno dijete kao da je igracka a ne bice sa osjecajima.....uzas

Komentiraj...
Vidi sve komentare