To je to što me zanima!

Bankrot pa krah braka: Borisa Beckera je ostavila supruga?

VEĆ DUGO IMAJU PROBLEMA U BRAKU Tenisač je u braku s Lilly od 2009. godine, a zajedno imaju sina Amadeusa Benedicta. Prijatelji para kažu kako bankrot nema veze s razvodom
Vidi originalni članak

Boris Becker (49) sada se ne bori samo s financijskim problemima, već pati i zbog ljubavnog brodoloma. Njegova supruga Lilly (41) planira predati papire za razvod, ispričali su prijatelji para.

Isto tako, izjavili su kako ta situacija nema veze s bankrotom, nego da tenisač i njegova supruga već neko vrijeme imaju problema u braku.

- Ne želim komentirati njegov privatni život - rekao je glasnogovornik, a Becker nije htio pričati s novinarima.

Tenisač je u braku s Lilly od 2009. godine, a zajedno imaju sina Amadeusa Benedicta (7). Prije toga, bio je u braku s dizajnericom Barbarom (50) s kojom ima sinove Eliasa (23) i Noah (27).

Kada je njegova bivša supruga Barbara prvi put bila trudna, Boris ju je prevario s konobaricom Angelom Ermakovom koja je kasnije postala manekenka i model.

- Ne znam što me odvuklo u mrak. Znam samo da smo završili u nekakvom spremištu za metle. Sljedeće jutro otišao sam Barbari u bolnicu, spakirali smo stvari i otišli iz Londona - napisao je Becker u autobiografiji. 

Osam mjeseci kasnije saznao je da je Ermakova trudna. Barbara ga je ostavila, a on joj je morao ostaviti oko 15 milijuna eura.

Prije nekoliko dana objavljeno je kako je Nijemac koji je osvojio Wimbledon kao 17-godišnjak, potpuno bankrotirao. Njegovi odvjetnici su od sutkinje Christine Derrett zatražili još jednu, posljednju priliku za plaćanje dugotrajnog duga.

No, sutkinja Derrett zaključila je da ne postoje dovoljno jaki dokazi o Beckerovoj kreditnoj sposobnosti.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • stevo4 26.06.2017.

    Ljubav je to eeeeeeee

  • SamojloObrenović 26.06.2017.

    Nije ga za žaliti kad nije znao sa tolikim novcem nije neki ljepotan mogao je uzeti stručnjaka da ga poduči kako sa novcem raspolagati pa ga nebi snašlo što ga je snašlo.

  • BarunMunchausen 25.06.2017.

    Mogao je lijepo pitat Majolicu kako se ona izvukla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare