Obavijesti

Show

Komentari 87

Bankrot pa krah braka: Borisa Beckera je ostavila supruga?

Bankrot pa krah braka: Borisa Beckera je ostavila supruga?
2

VEĆ DUGO IMAJU PROBLEMA U BRAKU Tenisač je u braku s Lilly od 2009. godine, a zajedno imaju sina Amadeusa Benedicta. Prijatelji para kažu kako bankrot nema veze s razvodom

VIDEO

Boris Becker (49) sada se ne bori samo s financijskim problemima, već pati i zbog ljubavnog brodoloma. Njegova supruga Lilly (41) planira predati papire za razvod, ispričali su prijatelji para.

Isto tako, izjavili su kako ta situacija nema veze s bankrotom, nego da tenisač i njegova supruga već neko vrijeme imaju problema u braku.

- Ne želim komentirati njegov privatni život - rekao je glasnogovornik, a Becker nije htio pričati s novinarima.

Quiz show - Paarduell XXL - Boris Becker and wife Lilly

Tenisač je u braku s Lilly od 2009. godine, a zajedno imaju sina Amadeusa Benedicta (7). Prije toga, bio je u braku s dizajnericom Barbarom (50) s kojom ima sinove Eliasa (23) i Noah (27).

Kada je njegova bivša supruga Barbara prvi put bila trudna, Boris ju je prevario s konobaricom Angelom Ermakovom koja je kasnije postala manekenka i model.

Oktoberfest 2009

- Ne znam što me odvuklo u mrak. Znam samo da smo završili u nekakvom spremištu za metle. Sljedeće jutro otišao sam Barbari u bolnicu, spakirali smo stvari i otišli iz Londona - napisao je Becker u autobiografiji. 

Osam mjeseci kasnije saznao je da je Ermakova trudna. Barbara ga je ostavila, a on joj je morao ostaviti oko 15 milijuna eura.

Tennis: Boris Becker wins Wimbledon  1985

Prije nekoliko dana objavljeno je kako je Nijemac koji je osvojio Wimbledon kao 17-godišnjak, potpuno bankrotirao. Njegovi odvjetnici su od sutkinje Christine Derrett zatražili još jednu, posljednju priliku za plaćanje dugotrajnog duga.

No, sutkinja Derrett zaključila je da ne postoje dovoljno jaki dokazi o Beckerovoj kreditnoj sposobnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin