To je to što me zanima!

Bar je najseksi žena, ali tvrdi da joj muškarci ne prilaze...

Kad ju je Conan O'Brien upitao kako je to moguće, bivša djevojka Leonarda DiCaprija lijepo ga je zamolila da joj to on objasni. Ona zna što traži kod muškarca
Vidi originalni članak

Iako je početkom tjedna prema časopisu Maxim proglašena najseksi ženom godine, Bar Reafeli (26) u intervjuu kod Conana O'Briena tvrdila je da dečki ne 'skaču' oko nje. 

- Da to raščistimo. Dečki ne flertuju sa mnom - rekla je bivša djevojka Leonarda DiCaprija. Kad ju je voditelj upitao kako je to moguće, ona ga je zamolila da joj to on objasni. Iako je, kako je rekla, dečki ne opsjedaju, Bar zna što njezin muškarac treba imati. 

- Voljela bih da bude drag, ljubazan te da poštuje one prave vrijednosti - izjavila je Bar te dodala da su prvo što primjeti na muškarci njegovi zubi. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Faustina009 25.05.2012.

    Istina je da se muškarci boje prići jako lijepim ženama i još kao je k tome i pametna, e onda se boje i ne osječaju se sigurno pored takve žene.

  • DANNYBOY_1 25.05.2012.

    ..daj mufa pa bu prilazili koliko ti god srce želi...

  • gallovix 25.05.2012.

    prisli su joj i usli samo bogati krkani a sirotinja je moze gledati u novinama.neka pridje onda ona.jebala ju klara cetkin...

Komentiraj...
Vidi sve komentare