To je to što me zanima!

Barbara i dalje skriva dečka, ali zato se rado hvali dekolteom

Riječanka je dugo vješto skrivala svog dečka, s kojim je, šuškalo se, planirala i vjenčanje. Objavljivala je zajedničke fotografije no njegovo lice nikada nije pokazala
Vidi originalni članak

Barbara Šegetin (26) je, zajedno sa svojom mlađom sestrom Tinom, javnosti postala poznata tijekom sudjelovanja u posljednjem izdanju regionalnog 'Big Brothera'.

Manekenka se u reality rezidenciji na beogradskom Košutnjaku zbližila s Ervinom Mujakovićem (25). On joj je svojedobno izjavio ljubav koja je, na njegovu veliku nesreću, ipak ostala neuzvraćena.

Nakon završetka showa sestre su nastavile privlačiti pažnju - Tina plastičnim inspiracijama, a Barbara turbulentnim ljubavnim životom. Riječanka je dugo vješto skrivala svog dečka, s kojim je, šuškalo se, planirala i vjenčanje. Objavljivala je zajedničke fotografije no njegovo lice nikada nije pokazala.

Barbara je s Josipom Modrićem (37) prekinula ljetos nakon tri godine veze, a onda se krajem godine dogodio preokret. Manekenka je otkrila da ne može bez bivšeg nogometaša, a par je ubrzo viđen u kinu. Nekoliko mjeseci kasnije, čin se, ljubav i dalje cvate.

Naime, Šegetinka je na društvenim mrežama objavila još jednu fotografiju s muškarcem kojem je srcem prekrila lice, a sudeći prema komentarima - riječ je o njezinom dečku. Ne znamo kako je Ervin reagirao na spomenutu fotografiju, ali starija sestra Šegetin je, sudeći prema komentarima, još uvijek sretna i zadovoljna.

Iako dečka skriva, Barbara nije tako sramežljiva kada su u pitanju njezini atributi pa tako čedo svoje pratitelje časti seksi 'fotkama' koje joj redovito donose mnoštvo lajkova i komplimenata,

Idi na 24sata

Komentari 62

  • mexpert 06.04.2017.

    j..te, pa njezini silikoni imaju veći IQ,i ja kreten koji čitam članak....mislim 24 sata ??... da li je zaista ovakav članak vrh Vašeg novinarstva ????

  • MynameisNO 05.04.2017.

    A vidim i dečko napumpao usne! Bilo bolje da je sakrila dekolte, nego dečka.

  • vedii888 05.04.2017.

    Izgleda ko Pajo Patak s tim napumpanim usnama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare