To je to što me zanima!

Barbara je spremna za plažu: Toliko si dobra da mi nije dobro

Riječanka je prije nekoliko mjeseci smanjila gornju usnu u privatnoj beogradskoj klinici za estetsku kirurgiju. Tvrdi da je sad zadovoljna svojim izgledom
Vidi originalni članak

Barbara Šegetin (27) na neko je vrijeme nestala iz javnosti, a sada je jasno i zašto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čini se da je bivša staranika regionalne Big Brother kuće posljednjih nekoliko mjeseci radila na liniji za plažu, a rezultatom truda sada se pohvalila na društvenim mrežama.

Starija sestra Šegetin objavila je fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a 'Toliko si dobra da mi nije dobro' samo je jedan od komentara oduševljenih pratitelja koji su Barbaru nagradili mnoštvom lajkova.

Riječanka je prije nekoliko mjeseci smanjila gornju usnu u privatnoj beogradskoj klinici za estetsku kirurgiju. Tvrdi da je sad zadovoljna svojim izgledom.

- Odvratno mi je to postalo. Kad sam bila klinka, bilo mi je zanimljivo. Imala sam 23 godine kad sam prvi put stavila hijaluron. S vremenom mi se usna izobličila. Više nikome ne bih preporučila da povećava usne – kaže Barbara. Dodala je kako joj je donja usna od djetinjstva bila veća od gornje, a u njoj ima minimalnu količinu hijalurona pa je zasad ne razmišlja dirati.

Usne namjerava smanjiti i njezina sestra Tina (26), koja je povećala svoj dekolte kod istog kirurga. Mlađa sestra Šegetin nije bila zadovoljna prirodnom veličinom svojeg dekoltea.

Idi na 24sata

Komentari 360

  • sanvila 24.06.2017.

    Barbara bješe bijela boka Barbara bješe čvrsta, široka Barbara bješe naša dika Barbara, Barbara, lijepa ko slika. Kad si je vidio, gospe draga, kako je stasita sprijeda i straga, srce se strese ko val na žalu ko štandarac lagan na maestralu.... :)))))))

  • OS98netko 22.06.2017.

    Hahaha zaba uzas

  • kizo1007 22.06.2017.

    Evo moje ponude: prvi puta može gratis, svaki ostali po 500 eur, može i na R1 ali tada mora platit unaprijed

Komentiraj...
Vidi sve komentare