To je to što me zanima!

Barbara Kolar napušta Jutarnji show na Anteni: Bilo je sjajno

Čak i ako sam zaboravila mali milijun konkretnih situacija koje su obilježile mojih pet godina na radiju, onaj emotivni dio neće se zaboraviti, kaže Barbara Kolar
Vidi originalni članak

Punih pet godina radila je u Jutarnjem showu Antene Zagreb. Od srijede, 6.veljače 2013., slušatelji radija na svojim prijemnicima više neće slušati glas Barbare Kolar (42). Voditeljica, naime, više neće sudjelovati u snimanju showa. 

- Čak i ako sam zaboravila mali milijun konkretnih situacija i smiješnih anegdota koje su obilježile mojih pet godina na radiju, onaj emotivni dio neće se obrisati tako lako - kaže Barbara. 

Voditeljica je s ostatkom ekipe pripremila oproštajnu emisiju. Kaže da se iznenadila prisjetivši se nekih situacija. Sve joj se, dodaje, čini kao da je bilo prije milijun godina. 

- Vrijeme drukčije teče kad ti dani počinju u 4.30 -  kaže voditeljica. Zahvaljuje svim dragocjenim, duhovitim, zaigranim, suosjećajnim i živčanim ljudima s kojima joj je bio užitak raditi, svima koji su nesebično dali dio sebe u toj petogodišnjoj avanturi.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • WOMANIZER 31.01.2013.

    a ni ta antena mi nije šta je nekad bila! svakih deset minua čuješ isu pjesmu, i puštaju stalo iste! -.-

  • اللهم آمين 31.01.2013.

    ma k'o se diže u pola 5 ujutro? jedino vučna služba ......ajde molim te...!

  • zutko 31.01.2013.

    ja sam se pomalo i zbog nje "prebacila" na otvoreni jer je zaista postala malo naporna sa svojim jutarnjim izvještačenim smijanjem i kreštanjem........valjda je čula kako to zvuči uživo:):):):):).......a i na telki zasigurno dobiva veću pinku;););););)..........l.p.

Komentiraj...
Vidi sve komentare