To je to što me zanima!

Skroz prirodna Barbara Kolar: Bore, podočnjaci, sijede vlasi...

Ovo nije prvi put da Barbara objavljuje fotografije na kojima pokazuje kako izgleda bez trunke šminke. Prošlog ljeta je objavila kolaž 'loših' fotografija s mora
Vidi originalni članak

Voditeljica Barbara Kolar (48) je objavila jutarnju fotografiju na Instagramu i pokazala kako izgleda prije šminkanja i sređivanja.

- 6 i 15. Neki su se probudili savršeni. Pred nama ostalima je cijeli dan prilika da se 'razvijemo'. Dobro vam jutro - napisala je Kolar i pobrala simpatije pratitelja na društvenim mrežama. S Barbarom pozira i njena kujica Lola.

Mnogi su pohvalili prirodan izgled voditeljice i njenu hrabrost da objavu takvu fotografiju bez filtera, photoshopa ili šminke.

Ovo nije prvi put da Barbara objavljuje fotografije na kojima pokazuje svoje male nesavršenosti. Prošlog ljeta je objavila kolaž 'loših' fotografija s mora. 

HOROR SHOW Bome hrabro: Barbara Kolar je objavila svoje loše fotke s mora

- Barbie Horror Picture Show! Ili hitni poziv za inventuru u mobitelu. Ne znam zašto čuvam loše fotke s mora. Godinama! Valjda da se u neki bezvezni ponedjeljak imamo čemu smijati. Ne lažimo se, stavila bih ja koji da mislim da ima pomoći - napisala je Barbara Kolar uz kolaž fotografija koji je objavila na Instagramu.

Ipak, većina njih nije se s njom složila da su fotke baš tako loše i pohvalili su voditeljicu da je prekrasna i u prirodnom izdanju, a mnogi su joj rekli i da je kao vino te da je sve ljepša što je starija.  

VIDI OVO: 9 tajnih hrvatskih plaža za koje moraš znati

Idi na 24sata

Komentari 218

  • sonja1234 27.07.2018.

    prava stara cura...

  • thu 26.07.2018.

    Uplašili ste me prije jutarnje kave...

  • blonde 26.07.2018.

    ima lijepu kujicu...stalno šminkanje ostavi traga na licu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare