To je to što me zanima!

Barbara lovila 'Savršenog', sad ulazi u skandalozne 'Parove'...

'Parovima' je ovo deveta sezona, a svaku dosad obilježili su skandali. U tom showu bila je Milijana Božić sa suprugom Milojkom te su svakodnevno bili na naslovnicama raznih portala
Vidi originalni članak

Nakon što je zavodila Miju Matića (28) u drugoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni', Barbara Mucić (22) sad ulazi u novi reality. Ovaj put se odlučila okušati u popularnom srpskom showu 'Parovi'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Milijana Božić varala supruga pred kamerama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dragi moji, obavještavam vas da ulazim u srpski reality show 'Parovi'. Od nedjelje moj profil će voditi moj tim ljudi - napisala je Barbara na Instagramu te tako pratiteljima otkrila kako će je opet gledati na televizijskim ekranima. Barbara će u showu biti od početka nove sezone, koja počinje upravo u nedjelju, 30. kolovoza.

'Parovima' je ovo deveta sezona, a svaku dosad obilježili su skandali. U tom showu bila je Milijana Božić (22) sa suprugom Milojkom Božićem (75) te su svakodnevno bili na naslovnicama raznih portala.

Sadržaj ovog showa u navrate je bio toliko skandalozan i bizaran da je reagirao i Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM).

IZ 'GOSPODINA SAVRŠENOG' Mijo ju je otkantao prije finala, a Barbara sada zavodi na plaži

Zabranio je emitiranje 'Parova' na jedan dan jer je, kako su izjavili, sadržaj koji su emitirali mogao ozbiljno naštetiti fizičkom, mentalnom i moralnom razvoju maloljetnika. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • _Varešak_ 29.08.2020.

    Samo da ne bude po onoj,moja mala otišla u berbu i zaradila bebu.

  • prevara55 29.08.2020.

    ajme ova je iritantna do bola. puna sebe a na kraju odpala u savršenom

  • king diamond 29.08.2020.

    Srbi😝😝😝

Komentiraj...
Vidi sve komentare