To je to što me zanima!

Barbara Munjas krenula svojim putem, više nije u Gustafima

U našim životima ništa nije vječno i živimo život ne znajući šta nas čeka na putu. Ja sam na svom putu naišla na raskrižje, kazala je Munjas nakon karijere u Gustafima
Vidi originalni članak

Nakon šest godina provedenih u Gustafima njihov "nježniji" dio, pjevačica Barbara Munjas odlučila je krenuti svojim putem. Ostaje u glazbi, a o svom boravku u legendarnoj istarskoj instituciji izjavila je:

- Kada sam ušla u bend za mene je to bio jedan potpuno novi svijet u koji sam ušla neplanirano i u kojem sam se našla pomalo prestrašena i izgubljena, ali kroz vrlo kratko vrijeme sam se u taj svijet uklopila kao da sam u njemu rođena i taj sam život živila punim plućima, potpuno predano muzici, publici, bendu... No, u našim životima ništa nije vječno i živimo život ne znajući šta nas čeka na putu. Ja sam na svom putu naišla na raskrižje gdje sam se morala iskrcati iz autobusa i skrenuti dalje drugim putem, nekim svojim putem. Gustafi i Edi su mi u životu jako puno pomogli i vječito ću im biti zahvalna za sve što sam uz njih stekla i naučila. To su sve jako dragi ljudi, bliski mom srcu, s kojima, bez obzira na moje odvajanje od benda, ostajem u prijateljskim odnosima - kazala je.

Gustafi i Edi su mi u životu jako puno pomogli i vječito ću im biti zahvalna

Barbara je skupila ekipu prijatelja glazbenika koja je bila voljna krenuti s njom u novi glazbeni u taj pohod. Kako Barbari (ime koje su nadjenuli) zvuče uživo moći će se čuti već 7. ožujka u Rovinju u 19 sati u Multimedijalnom centru kada će se uz pjesmu i ples (i druge izvođače) obilježiti Dan žena. Barbare čine tri gitare, bas i bubanj - Barbara Munjas (vokal, gitara), Dino Kalčić (gitara), Ivan Benažić Benza (gitara), Alen Bernobić (bas) te Teo Pokrajac (bubanj). Sviraju energični, veseli, nabrijani repertoar.

- Vjerojatno će se postavljati pitanje ima li tu sličnosti sa Gustafima pa moram reći da su oni usađeni duboko u mene, da će uvijek biti dio mene i da ne mogu pobjeći od tog utjecaja. No to ipak neće bit - to. Ima tu mnogo drugih utjecaja, a između ostalog jedan od utjecaja je moja ljubav prema plesu i u svim mi je pjesmama važan ples - pojasnila je mlada pjevačica i otkrila kako s Barbarima već užurbano radi na novim pjesmama i albumu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Furioso244 05.03.2013.

    Otišla je jer su ona i Edi Maružin (vođa Gustafa) prekinuli svoju vezu.. Rekao sam ja da ne treba miješati posao i zadovoljstvo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare