To je to što me zanima!

Barbara Nola je na krizmi sina pokazala crne gaćice

Dr. Aleksandra iz sapunice 'Sve će biti dobro’ za crkvu je odabrala prozirnu bež haljinu. Barbara kaže kako nije vidjela da joj je haljina prozirna
Vidi originalni članak

Barbara (41) i Lukas Nola (45) u subotu su 14-godišnjeg sina Jakova dopratili u zagrebačku crkvu Srca Isusovog. Bračni par Nola ponosno je gledao Jakova kako prima svetu potvrdu. Nakon krizme obitelj se za uspomenu fotografirala. Barbara, zvijezda HTV-ove sapunice “Sve će biti dobro”, za sinovu krizmu odabrala je ljetnu bež haljinu. Koračavši prema crkvi “doktorica Aleksandra Kirin” nije ni primijetila da joj je haljina prozirna. Ispod nje izvirili su obrisi crnih gaćica.
- Pa mi smo kao Angelina i Brad, samo bez love. Fotografi nas prate i u crkvi - nasmijala se Barbara. Bež haljinu Vivienne Westwood  kupila je u Zagrebu prije pet godina.
- Stvarno se ne sjećam koliko sam je platila jer je bila na rasprodaji. Kod kuće uopće nisam primijetila da je prozirna. Ne mogu vjerovati da sam takva otišla u crkvu - rekla je Barbara Nola. Vitku liniju, kako kaže glumica, održava neprestanim vježbanjem kod kuće i “živciranjem” zbog kraja školske godine svoje djece. Uz sina Jakova, Barbara i Lukas iz 20-godišnjeg braka imaju i kćer  Maru (11).

Idi na 24sata

Komentari 31

  • RankoMarinkovic 04.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tenen 27.05.2009.

    a zar nikog nije bilo u blizini da joj to priopci

  • sara70 27.05.2009.

    zene vise neznaju stace od sebe ,zesca seljancurina

Komentiraj...
Vidi sve komentare