To je to što me zanima!

Barbarina obitelj o zarukama: 'Nadamo se da zna što radi...'

Tomislavova obitelj nije htjela komentirati zaruke no Barbarina 'strana' je šokirana, ali je podržavaju u odluci. No ipak smatraju, otkrili su nam, da se sve odvilo prebrzo
Vidi originalni članak

Jako sam zaljubljena i volim Tomislava. Pristala sam se udati za njega, a sinoć smo se i zaručili, objašnjava Barbara Peterčić (24).

Tomislav Crnčević (29) zamolio je farmera Dušana da mu donese zaručnički prsten. Kleknuo je pred Barbaru i zaprosio je.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ona ima to srce, tu dušu. To je žena koju treba nositi kao kap vode na dlanu - rekao je netom prije prošnje.

Barbara je odmah rekla “da”, skočila je i zagrlila ga. Šaputali su i ljubili se. Njegova obitelj to nije htjela komentirati, a njezina je suzdržana.

- Sestra mi je najvažnija na svijetu i želim joj sreću. Ipak, mislim da su zaruke s Tomislavom ishitrene i da se na to brzopleto odlučila. Brak je za cijeli život i ne treba srljati - rekla je Barbarina sestra Marija.

I mama Sanja misli slično. Smatra da bi sve bilo drukčije da su malo pričekali, izašli iz “Farme” pa tek onda odlučili.
Drago joj je što je budući zet otpočetka govorio da je njezina Barbara “cura za brak”, a ima razumijevanja i za njegove izjave “da je Barbara samo pijun koji mu je potreban u showu”.

- U izolaciji svi oni mijenjaju svoja mišljenja. Volim svoju kćer, poštujem je. Nadamo se da zna što radi - rekla je Sanja Peterčić.
Njezina Barbara najfatalnija je žena u “Farmi”. U show ju je dovezao dugogodišnji dečko Matija Janković iz Velike Gorice. Već prvih dana Tomislav ju je privukao, baš kao i Kristijan Nikšić (23) iz Prugovca.

- Tomislavu ne mogu odoljeti, voljela bih s njim krenuti ozbiljno. Kristijan se ne trudi dovoljno oko mene kao Tomislav - rekla je.
Za prošnju je prvi doznao farmer Ante Baždarić (20), kuhar 
iz Splita.

- Iznenađen sam. Mislim da je to jedan cirkus i da nisu iskreni jedno prema drugome - rekao je Ante.
Ni ostali farmeri ne odobravaju zaruke.

- On je u toj priči glavni glumac, a ona je sporedna. Plesat će kako on bude svirao. On samo igra dobru igru i ne znam kako će to završiti. Slutim da će netko plakati! Meni je šok, a mogu zamisliti kako se osjećaju njezini roditelji - rekla je Josipa Tomljanović (29) iz Požege.

Kristijan je dodao kako ne može zamisliti da Tomo i Barbara imaju djecu.

- O njoj je govorio kao o pijunu, a sad se rodila ljubav?! - čudi se Kristijan.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • bodin 14.11.2016.

    Svu srecu svijeta im zelim..ali to su samo moje zelje jel ce im trebati..ali mislim da im ta moja zelja ne moze pomoci...

  • _Varešak_ 14.11.2016.

    Sretno im bilo.

  • Hiroo_Onoda 14.11.2016.

    Organizatori ponudili ekstra lovu za zaruke, a obzirom da je sve ionako predstava - zašto ne - svaka lova je dobro došla. Nije kao u bordelu, ali je slično! Nakon cirkusa još malo po portalima pa onda svatko svojim putem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare