To je to što me zanima!

Barberić o VideoStaru: 'Ovako nešto još nije bilo u Hrvatskoj!'

Osnivači kanala Joomboos traže novu videozvijezdu. Napravite video, pokažite svoj talent i postanite zvijezda. Prijavite se na videostar.joomboos.hr
Vidi originalni članak

Pozivam sve zainteresirane da čim prije snime svoje videe i prijave se na naš natječaj. Kao član žirija VideoStara i više sam nego uzbuđen. Ovako nešto još nije bilo u Hrvatskoj, rekao je koreograf  redatelj Igor Barberić (43). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S njime smo porazgovarali na premijeri mjuzikla 'Pacijenti' kojeg je režirao. Iako je jako zaposlen spremno se odazvao pozivu da uz kolege Roberta Knjaza, Filipa Dizdara i Milu Elegović bude u žiriju ovog jedinstvenog YouTube natjecanja.

U ovom natjecanju nisu bitne godine, pa čak niti iskustvo. Možete iza sebe imati tri fakulteta, ili niti jedan, VideoStar ne samo da će svima ponuditi jednake šanse za uspjeh već želi pomoći i talentima koji su prošli svoje tinejdžerske godine da ostvare karijeru o kojoj su sanjali i koju zaslužuju – nadahnuto je rekao Barberić o natjecanju u kojem s ponosom sudjeluje.

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani koji žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici  videostar.joomboos.hr do 23. listopada.  

Pobjednik će osvojiti put u Amsterdam na najvažniju konferenciju o youtuberima današnjice, novi mobitel s kojim će moći uploadati svoje videouratke te jednogodišnji ugovor s mrežom JoomBoos. A sve to zahvaljujući našim partnerima koji su od početka prepoznali ideju projekta i podržala prvi  talent show kakav je VideoStar koje predvode OTP banka, Coca Cola i Alcatel. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 10.10.2016.

    Ja ću se snimit dok serem, nadam se da će biti jednako urnebesno kao i oni vaši likovi koje reklamirate i da ću postati nova đumbus zvijezda...

  • zabravljeni heroj Jan Hus 09.10.2016.

    zar je ovaj osvojio par tisuću kuna na eurojackpot ? jer nas bombardirate sa njim

  • ćeprolje 09.10.2016.

    NJESRA

Komentiraj...
Vidi sve komentare