To je to što me zanima!

Barbra: Brak mi funkcionira jer se James i ja držimo za ruke

Uvijek jedno drugom govorimo istinu bez obzira na sve. Nekad si idemo na živce, ali ljubav nam je zbog toga samo jača, rekla je Streisand u showu Meredith Vieire
Vidi originalni članak

S Jamesom Brolinom (74) u braku je 16 godina. Upoznali su se na večeri. Zaintrigirala ga je tako što ga je uvrijedila. Gostujući u showu Meredith Vieire, Barbra Streisand (72) ispričala je da joj se na prvu nije svidjela Jamesova frizura te ga je kritizirala.

- Rekla sam mu istinu, a to je rijetkost. Ali, ja volim istinu pa nisam imala nikakvih dvojbi i jednostavno sam rekla što mislim, bez razmišljanja - rekla je Barbra. Trebalo joj je nekoliko mjeseci da shvati da zaista voli Jamesa i danas joj je drago da je shvatila.

Tajna sreće u braku, kaže Streisand, krije se u tome da se s partnerom držite za ruku. Ona i James drže se za ruke kad šeću, idu u kupovinu, cijelo vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kung fu panda 14.11.2014.

    lijepo

  • čočo đuđica 13.11.2014.

    cila se podmladila......

  • vrsni_astrolog 13.11.2014.

    james, djevica i barbara, bik - dobra kombinacija dva razumna znaka, ne vole scene u javnosti, skloni su mirnom životu bez puno trzavica, problem stvaraju tvrdoglave bikice koje čak ni poslovično kompliciranog muškarca djevicu brzo nauče pameti, dugotrajna kombinacija nekima dosadnog drugima stabilnog braka

Komentiraj...
Vidi sve komentare