To je to što me zanima!

Barbra klonirala psa dva puta: 'Da bar imaju oči moje kujice'

Kad su klonovi njezinog tulearskog psa stigli, Barbra ih je obukla u crveni i ljubičasti kaputić, kako bi ih mogla razlikovati. Po bojama su kasnije i dobili imena
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Barbra Streisand (75) ispričala je početkom tjedna za američki holivudski časopis Variety kako je uspješno klonirala svog tulearskog psa Samanthu. Psu su veterinari prošle godine iz želuca i usta izvadili stanice prije nego što je uginuo u 14. godini, a sada Streisand uživa u društvu njegova dva klona, Miss Violet i Miss Scarlett. Uz njih ima i kujicu Fanny, koja je iste pasmine. 

- Violet i Scarlett imaju različite karaktere. Čekam da još malo narastu pa da vidim imaju li Samanthine 'duboke' oči i njezinu ozbiljnost. Nadam se da će joj nalikovati - rekla je za tulearske pse. 

Kada su klonirani psići stigli u njezin luksuzni dom u Kaliforniji, Barbra ih je obukla u crveni i ljubičasti kaputić, kako bi ih mogla razlikovati. Kasnije im je po bojama dala i imena. Nerijetko se hvali kako im kupuje najbolju odjeću, a preferira američkog dizajnera Ralpha Laurena. 

Iako se glumica često hvali fotografijama svojih pasa, tek je sada javno otkrila da su dva klonirana. Time je zgrozila dio javnosti koji smatra kako je to pretjerivanje i 'igranje s prirodom'.

- Mogla je jednostavno nabaviti pse iste pasmine, a ne cirkusirati. Još malo pa će i sebe klonirati - jedan je od komentara. 

Inače, kloniranje je dostupno već dvadesetak godina, a Streisand je jedna od rijetkih koja si može priuštiti ovakav luksuz u vrijednosti od 50 do 100 tisuća dolara (od 300 do 600 tisuća kuna). 

ŽELI BITI SAVRŠENA Barbra Streisand zbog Oscara je potrošila čak milijun dolara

Njezinu odluku ispoštovao je i njezin suprug, glumac James Brolin (77) s kojim će u srpnju proslaviti 20 godina braka. Par se upoznao 1996., a izašli su na spoj 'na slijepo'. 

Prije njihovog, kako kažu, sudbonosnog susreta oboje su bili u braku. Barbra od 1963. do 1971. s glumcem Eliotom Gouldom (79), s kojim ima sina Jasona (51), dok je Brolin bio dva puta u braku - s pokojnom glumicom Jane Cameron Agee, s kojom ima sina Josha i kćer Jess, te Jan Smithers (68), s kojom ima kćer Molly Elizabeth

Idi na 24sata

Komentari 10

  • cedevitammm 01.03.2018.

    Kaze ceka da odrastu da vidi hoce li nalikovati Samathi, a onda da bi razlikovala sva tri oblaci u razlicite boje. Dva klonirana a reci nema veze s njima osim sto j iste pasmine.Halooooo!!!!

  • Viktorija0107 28.02.2018.

    Bilo bi vrijeme da se i ona sad da klonirati.

  • hastalavista_1 28.02.2018.

    Samo da joj ne padne na pamet da sebe klonira🤤

Komentiraj...
Vidi sve komentare